Skygge Brown

Skyggefuge - Frøslev Systemhegn

Skarpe kanter, en glat overflade og en særlig, flot skyggeeffekt giver dit hegn et unikt udtryk, der matcher en minimalistisk byggestil.

Frøslev Systemhegn med Skyggefuge-designet fås i følgende varianter:

Topprofiler

Et topprofil er prikken over i’et, som ikke blot tilføjer en elegant finish, men også tjener en praktisk funktion ved at stabilisere konstruktionen og fungere som et beskyttende udhæng mod vind og vejr. Du kan vælge enten runde eller skrå topprofiler.

Det runde topprofil fås i tre varianter:

  • Trykimprægneret, grøn
  • Trykimprægneret, brun
  • Trykimprægneret og sortmalet (Sort RAL 9005)

 

Det skrå topprofil fås i to varianter:

  • Trykimprægneret, grøn
  • Trykimprægneret, brun

Låger til Skyggefuge-design

Til dit Frøslev Systemhegn kan du få låger i forskellige størrelser.

Alle låger er færdigsamlede og leveres med greb, hængsler, skruer, bolte og to specialdesignede lågestolper.
Vær opmærksom på, at lågehøjden altid er lavere end selve hegnet, da lågerne ikke monteres med topprofiler. For at få lige linjer mellem hegnet og lågerne er det vigtigt, at det nederste hegnsbræt (også kaldt hegnsprofil) har 4 cm luft fra jorden, og luften under lågen vil variere fra model til model. Derudover skal brædderne i hegnet flugte med brædderne i lågen.

For at gøre konstruktionen så stabil som mulig, skal der støbes omkring lågestolperne.

Lågerne til Frøslev Systemhegn med Skyggefuge-profil fås i brunimprægneret, grønimprægneret og sortmalet.

Standardmål for Frøslev Systemhegn

Frøslev Systemhegn er et byg-selv-hegn, hvor du først placerer stolperne i jorden og herefter fører de enkelte hegnsbrædder ned i slidsen mellem to stolper. Hegnsbræddernes standardmål er 180 cm i længden. Du kan dog selv bestemme afstanden mellem stolperne, hvis hegnsfaget/hegnsfagene skal være smallere end standardmålet. Se montagevideo

Ønsker du ikke at skære hegnsbrædderne til, kan du regne på, om standardmålene kommer tæt nok på din ønskede hegnslængde.

Hegnsbræddernes standardmål er 180 cm i længden, og et færdigmonteret hegnsfag med to endestolper er 193 cm. For at videreføre hegnsfaget med flere fag, skal du for hvert ekstra hegnsfag lægge 184 cm (svarende til én stolpe og længden på hegnsbrædderne) til de 193 cm. To hegnsfag har således en samlet længde på 377 cm (inkl. de to endestolper og H-stolpen i midten). Tre hegnsfag har en længde på 561 cm osv. 

20 års garanti

Vi forarbejder, maler og trykimprægnerer selv alt træet i Danmark. På den måde kan vi sikre høj kvalitet og holdbarhed, hvorfor vi også tilbyder 20 års garanti på alle trædele i Systemhegn-serien jf. gældende garantibestemmelser.

FT Systemhegn

Download dokumentation

Download montagevejledninger til FT systemhegn

Vælg det rette design

Designet er afgørende for udtrykket på dit nye hegn. Begynd derfor dit projekt med at vælge det profil, der skaber det design, du synes bedst om.

Find forhandler

Frøslev Systemhegn fås i dit lokale byggemarked

Vil du vide mere om Frøslev Systemhegn?

Kontakt Frøslev, hvis du vil vide mere – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Tanja Espersen Jørgensen

Salg, tilbud & rådgivning

T: + 45 20 41 71 76

tej@froeslev.dk