30 X 310 380 MM EGE KALMAR PLANKER Én Kant Lige En Kant Ukantskåret Varenr 0303452080000000000 EAN 5711563120061 Miljø1

Massive egetræsplanker

Byd naturen indenfor med egetræsplanker. Plankerne kan bruges som hylder, bordplader og meget mere. Plankerne fås ukantskåret med en rå, organisk kant, hvor barken stadig kan anes og lige, kantskåret, der giver et mere stringent look.

Indret dit hjem med egetræsplanker

Vi har egetræsplanker i flere længder og tykkelser. Byg dit eget plankebord eller skab hygge i hjemmet med en flot, massiv egetræshylde.

Egetræsplanker til plankeborde

Byg dit eget plankebord med vores egetræsplanker, der kan fås i mange længder og tykkelser.

Egetræshylder

Brug egetræshylden til at fremvise dine familiefotos, udstil dine pyntegenstande eller indret med, planter, souvenirs eller lys.

Skab hygge med hylder

Har du en kedelig, bar væg? Så har vi hylden, der kan skabe den hyggelige, varme stemning, du måske mangler.

Brug egetræshylden til at fremvise dine familiefotos, udstil dine pyntegenstande eller indret med, planter, souvenirs eller lys.

Egetræsplanke - kantskåret

Vores kantskårede planke har helt lige, høvlede og pudsede kanter, der giver et stringent look. Planken er 3 cm i tykkelsen. Den fås i længden 190 cm og 290 cm og 20cm i dybden. Bemærk, at planken er lang, da den også kan fungere som planke til fx et plankebord. Skal den fungere som hylde, vil du sandsynligvis afkorte den til fx 80 cm og dermed få to hylder ud af én planke.

Egetræshylder - ukantskåret

Vores planker fås ukantskåret med en rå, organisk kant, hvor barken stadig kan anes og træets naturlige facon kan ses. Hylden er 3 cm i tykkelsen. Den fås i længderne 80 cm og 120 cm og varierer på grund af den organiske kant fra 31-38 cm i dybden. Ikke to planker er ens.

Planker som bordplade

Byg dit eget plankebord med to planker, hvis du ønsker et smalt bord - eller tre, hvis du ønsker masser af bordplads.

Plankerne fås i længderne 1,90 m og 2,90 m. Tykkelsen er 3 cm. Plankerne fås i forskellige varianter. Du kan få en planke, hvor begge kanter er skåret lige, høvlet og pudset, og du kan få en planke, med et mere naturligt, råt look. På denne planke er den ene af siderne kantskåret, mens ydersiden har er ukantskåret, hvor træets naturlige facon kan ses.

Bredden på plankerne med ukantskåret side varierer mellem 31 - 38 cm, mens den kantskårne, lige planke, der oplagt kan fungere som midterplanke, hvis man ønsker et plankebord med tre planker, er 20 cm i bredden.

Er du interesseret i vores planker? De fås i dit lokale byggemarked.