Istock 1045950488 (1)

Frøslev - fordi vi elsker træ!

Naturens gave til byggeriet

Lad dig inspirere af flotte byggeprojekter og find lige nøjagtig dét træ, du skal bruge til dit næste byggeri. Her finder du alt lige fra facadebeklædning, terrassebrædder, Systemhegn og konstruktionstræ til udvendigt byggeri samt gulve, lofter og akustiske løsninger til indendørs brug.

Skab det skønneste uderum

Uderum kalder på træ, som er perfekt til at skabe en naturlig overgang mellem inde og ude. På facader giver træ en levende overflade, som hegn skaber træ en smuk ramme, og som terrasse giver træ et naturligt og blødt underlag.

Der er ingen grænser for, hvad man kan bygge med træ

Træ er naturligt smukt, let at forarbejde og har en enestående taktilitet. Der er ingen grænser for, hvad man kan bygge med træ. Derfor har vi samlet et udsnit af byggerier, der bruger træ til at skabe alt fra stemning og stil til funktionalitet og god akustik.

For at komme byggeriets store klimapåvirkning til livs skal CO2-udledningen i byggefasen nedbringes. Det kan træ medvirke til, og derfor skal vi bygge endnu mere med træ i fremtiden Martin L. Petersen, adm. direktør i Frøslev.

Nyheder

Ny hegnsdesigner

Nu kan du nemt og bekvemt - med 8 simple trin - designe dit hegn, så det passer perfekt ind i omgivelserne i din have. Når du har konfigureret dit hegn, kan du gennemføre køb online eller forespørge en pris hos en udvalgt forhandler.

Prøv den nu!

NYHED: Frøslev udvider Systemhegn-sortimentet

Vi kan nu løfte sløret for et nyt produkt i systemhegnskategorien: Mommark-hegnet. Det nye produkt er skabt ud fra et ønske om at kunne tilbyde danskerne et let og æstetisk hegn, der passer ind i de fleste haver.

Med sin let bølgede overflade, som giver en ensartet skyggeeffekt, har vi skabt et produkt, der foruden at skabe læ i haven også bidrager til havens æstetiske udtryk.

Hegnet produceres i tre forskellige varianter, og vi giver som sædvanligt 20 års garanti, fordi vi står inde for kvalitet og holdbarhed.

Nyt Systemhegnskatalog 2024

Gå sommersæsonen i møde med et nyt og inspirerende Systemhegnskatalog. Her finder du oversigt over hele vores sortiment incl. NYHEDEN Mommark - et nyt design til din have. 

 

Se hele kataloget her

NYHED: Farvede paneler

Nu kan du designe akustiske løsninger i et væld af farver med de nye tonede paneler fra Acoustic Design by Frøslev. De tonede paneler fås i brandimprægneret krydsfiner, enten som massivt eller perforeret kan produceres i over 20 forskellige nuancer. Produkterne er brandtestet og CE certificeret, både som massive og perforerede paneler i en samlet vægkonstruktion med forskalling og isolering, og overholder B-s1, d0.

Træbyggeri bliver mere og mere efterspurgt på det nordatlantiske marked

Nov. 23 - Efterspørgslen på træ til byggeprojekter er stigende på det nordatlantiske marked. Det mærker man hos Frøslev Træ. Den danske træproducent har i løbet af de seneste år leveret træ til en række store byggeprojekter, hvilke blandt andet omfatter opførelsen af Islands største bank, Landsbankinns nye domicil i Reykjavik. 

Nyt VIDEN OM TRÆ

Nov. 2023: Læs seneste udgave af magasinet VIDEN OM TRÆ der er spækket med ny inspiration til træ i byggeriet. Mød bl.a. Ralf Wagner fra Cubo Arkitekter, der står bag den nye hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus.

Et af verdens største træbyggerier kåret:

Nov. 2023 - Årets Byggeri i Stockholm opført med yderst holdbart træ fra dansk producent.Cederhusen, der er et af verdens største træbyggerier, er blevet kåret til Årets Byggeri 2023. Det nu prisvindende lejlighedskompleks er beklædt med en særlig træart i form af canadiske cedertræ spån.

Åbent hus i byggeudstilling i Middelfart 30. september

Kig forbi åbent hus i Danmarks største byggeudstilling Byggecentrum i Middelfart lørdag 30. september kl. 10-17, hvor du kan møde vores medarbejdere og se vores træ til terrasser og facader.
Når du ikke forbi på lørdag, så husk at Frøslev har en permanent udstilling i Byggecentrum i Middelfart, som altid er åben, når du har tid.

Nyt 'Viden om træ'

Den nyeste udgave af VIDEN OM TRÆ er nu på gaden, hvor vi blandt andet interviewer Allan Hesselholt, der er bæredygtighedsekspert i Sweco og fortæller om byggebranchens nye klimakrav

Særligt byggeri fortjener anerkendelse

Der er noget særligt ved træbyggerier. Så særligt, at de fortjener en ekstra anerkendelse. Derfor har vi netop lanceret vores nye kampagne SÆRLIGT, som anerkender og hylder særligt godt træbyggeri. 

Ny ventezone i træ på Aarhus Havn

Molslinjen har etableret en ny ventezone til de rejsende på havnen i Aarhus bygget med Frøslev Træ. Ventezonen består af træplateauer bygget i Frøslev Sature samt solsenge og siddemoduler bygget af Frøslev Arkos samlekit, Arki Kit, i Frøslev Embla Thermowood i Fyr 

Familiedag hos Frøslev

Hos Frøslev vægter vi et stærkt fællesskab, trivsel og glade medarbejdere højt. Blandt andet derfor inviterede vi til familiedag, hvor alle medarbejdere kunne tage familien med på arbejde og vise hverdagen frem. Huset var fyldt godt op, og det var en fornøjelse at se knap 500 besøgende på dagen. 

Smuk hovedindgang i træ

Den Gamle By byder velkommen med en ny, smuk hovedindgang i træ.

For at sikre en god akustik i indgangspartiet, har Frøslev i tæt dialog med arkitekter og tømrer udviklet projektspecifikke akustikpaneler fra Acoustic Design by Frøslev, der passer til visionen om et nutidigt byggeri udført i klassiske materialer.

Har du styr på CO2-besparelse?

I VIDEN OM TRÆ 4 kan du blive klogere på bemærkelsesværdige tal og fakta om træ i byggeriet i en ny rapport fra Rambøll. For har du styr på, hvor stor en CO2-besparelse du kan få ved at benytte træ som byggemateriale? Læs mere i VIDEN OM TRÆ