Thermowood Fyr Det Blaa Rum 06

Frøslev - fordi vi elsker træ!

Naturens gave til byggeriet

Træ er et fantastisk byggemateriale. Det er en fornybar ressource, der er utrolig stærk i forhold til sin vægt, og så har træ en naturlig varme og skønhed, som er en gave til ethvert byggeprojekt.

For at komme byggeriets store klimapåvirkning til livs skal CO2-udledningen i byggefasen nedbringes. Det kan træ medvirke til, og derfor skal vi bygge endnu mere med træ i fremtiden Martin L. Petersen, adm. direktør i Frøslev.

Der er ingen grænser for, hvad man kan bygge med træ

Træ er naturligt smukt, let at forarbejde og har en enestående taktilitet. Der er ingen grænser for, hvad man kan bygge med træ. Derfor har vi samlet et udsnit af byggerier, der bruger træ til at skabe alt fra stemning og stil til funktionalitet og god akustik.

Skab det skønneste uderum

Uderum kalder på træ, som er perfekt til at skabe en naturlig overgang mellem inde og ude. På facader giver træ en levende overflade, som hegn skaber træ en smuk ramme, og som terrasse giver træ et naturligt og blødt underlag.

Nyheder

Nyt VIDEN OM TRÆ

Nov. 2023: Læs seneste udgave af magasinet VIDEN OM TRÆ der er spækket med ny inspiration til træ i byggeriet. Mød bl.a. Ralf Wagner fra Cubo Arkitekter, der står bag den nye hovedindgang til Den Gamle By i Aarhus.

Et af verdens største træbyggerier kåret:

Nov. 2023 - Årets Byggeri i Stockholm opført med yderst holdbart træ fra dansk producent.Cederhusen, der er et af verdens største træbyggerier, er blevet kåret til Årets Byggeri 2023. Det nu prisvindende lejlighedskompleks er beklædt med en særlig træart i form af canadiske cedertræ spån.

Åbent hus i byggeudstilling i Middelfart 30. september

Kig forbi åbent hus i Danmarks største byggeudstilling Byggecentrum i Middelfart lørdag 30. september kl. 10-17, hvor du kan møde vores medarbejdere og se vores træ til terrasser og facader.
Når du ikke forbi på lørdag, så husk at Frøslev har en permanent udstilling i Byggecentrum i Middelfart, som altid er åben, når du har tid.

Nyt 'Viden om træ'

Den nyeste udgave af VIDEN OM TRÆ er nu på gaden, hvor vi blandt andet interviewer Allan Hesselholt, der er bæredygtighedsekspert i Sweco og fortæller om byggebranchens nye klimakrav

Særligt byggeri fortjener anerkendelse

Der er noget særligt ved træbyggerier. Så særligt, at de fortjener en ekstra anerkendelse. Derfor har vi netop lanceret vores nye kampagne SÆRLIGT, som anerkender og hylder særligt godt træbyggeri. 

Ny ventezone i træ på Aarhus Havn

Molslinjen har etableret en ny ventezone til de rejsende på havnen i Aarhus bygget med Frøslev Træ. Ventezonen består af træplateauer bygget i Frøslev Sature samt solsenge og siddemoduler bygget af Frøslev Arkos samlekit, Arki Kit, i Frøslev Embla Thermowood i Fyr 

Familiedag hos Frøslev

Hos Frøslev vægter vi et stærkt fællesskab, trivsel og glade medarbejdere højt. Blandt andet derfor inviterede vi til familiedag, hvor alle medarbejdere kunne tage familien med på arbejde og vise hverdagen frem. Huset var fyldt godt op, og det var en fornøjelse at se knap 500 besøgende på dagen. 

Smuk hovedindgang i træ

Den Gamle By byder velkommen med en ny, smuk hovedindgang i træ.

For at sikre en god akustik i indgangspartiet, har Frøslev i tæt dialog med arkitekter og tømrer udviklet projektspecifikke akustikpaneler fra Acoustic Design by Frøslev, der passer til visionen om et nutidigt byggeri udført i klassiske materialer.

Har du styr på CO2-besparelse?

I VIDEN OM TRÆ 4 kan du blive klogere på bemærkelsesværdige tal og fakta om træ i byggeriet i en ny rapport fra Rambøll. For har du styr på, hvor stor en CO2-besparelse du kan få ved at benytte træ som byggemateriale? Læs mere i VIDEN OM TRÆ

Særligt træbyggeri fortjener anerkendelse

Der er noget særligt ved alle træbyggerier. Fordi al træ er unikt og spiller en afgørende rolle som én af de bærende kræfter i fremtidens, bæredygtige byggeri.

Men nogle træbyggerier skiller sig alligevel ud – på grund af et særligt håndværk, et særligt æstetisk design eller en særlig innovativ byggemetode. De byggerier fortjener at blive set og hyldet. Derfor anerkender Frøslev særligt godt træbyggeri med anerkendelsen SÆRLIGT.