Thermoask Det Flydende Aktivitetshus 02

Det Flydende Aktivitetshus

Det Flydende Aktivitetshus er bygget med inspiration fra gamle bådhuse med enkle flader og få vinduer. Bygningen stod færdig i 2019, og der er sauna, omklædning og lokaler til, at foreningslivet kan mødes. Den brede badebro og udspringsplatformen lægger op til en dukkert i vandet.

Både indvendigt og udvendigt er facader, gulv og loft beklædt med Frøslev Embla ThermoAsk. En træsort, der stort set er knastfri. Det giver et moderne udtryk med lige linjer, og det lyse træ indbyder til lange dage brugt i aktivitetshuset.

Bygningens placering over vandet giver en fornemmelse af, at den store træstruktur flyder i Sandkaj i Nordhavnen. Det er Spektrum Arkitekter, der sammen med CG Jensen har formået at få det imponerende aktivitetshus til både at fremstå moderne og stilrent, samtidig med at det kan ”flyde” på vandet.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla ThermoAsk
  • Bemærk: Der gælder særlige krav for beklædninger, som ikke er udformet i henhold til de præ-accepterede løsninger beskrevet i Bygningsreglementet.
Træ er et CO₂-negativt byggemateriale. Alligevel bygger vi i Danmark kun 8 % med træ. Det er ikke meget, når man tænker på, hvad træ kan gøre for at understøtte målet om 70 % reduktion i Danmarks samlede CO₂-udledning i 2030. Martin L. Petersen, adm. direktør, Frøslev Træ

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Bo Toftager

Senior konsulent & Videnspartner

T: +45 73 67 06 60

bto@froeslev.dk