Massiv Gulv Fyr

Massive fyrretræsgulve

Et massivt fyrretræsgulv er kendetegnet ved sin smukke lyse farve og bløde struktur. Træet tilføjer varme, karakter og elegance til ethvert rum og betyder, at du vil få en holdbarhed og styrke, der varer længe. Trægulvene har desuden en positiv effekt på både akustik og indeklima og er let at vedligeholde. Frøslev forhandler Moelven gulve, hvilket er din sikkerhed for gulve i bedste kvalitet. Udforsk her vores nøje udvalgte sortiment og ­find den rette løsning til dit projekt.

Massive fyrretræsgulve fra Moelven er PEFC-certificeret. Certificeret træ betyder, at træet beviseligt overholder bestemte standarder og miljømæssige mål. Læs mere om alle certificeringerne her

Start med at vælge variant

Vores Moelven fyrretræsgulve findes i to varianter: Klassiske Planker og Københavnergulv.

Klassiske planker

Vores klassiske gulv er et traditionelt fyrretræsgulv, som findes med forskellige overfladebehandlinger og i forskellige kvaliteter og mål. For alle varianter gælder det, at brædderne er endenotede. Gulvet passer til alt fra sommerhuse til moderne boligbyggeri.

Københavnergulv

Vores Københavnergulv er en specialsortering, der oprindeligt blev udviklet til gamle Københavnerlejligheder, med respekt for den oprindelige byggestil. Gulvbrædderne er ubehandlede og endenotede samt i andre mål end de klassiske planker.

Forskellige overflader giver forskellige udtryk

Hvilken overfladebehandling du skal vælge afhænger af, hvilket udtryk, du ønsker. Vælg mellem det ubehandlede fyrretræsgulv og Arctic, der er behandlet med hvidpigmenteret hårdvoksolie.

Ubehandlet

Et ubehandlet fyrretræsgulv giver det helt naturlige look med et varieret knastbillede. Gulvet bør overfladebehandles med olie, lud eller voks. Man kan også vælge at male eller give gulvbrædderne lak – dette skal gøres, før gulvet lægges.

Hårdvoksolie Arctic

Et hårdvoksolieret fyrretræsgulv er behandlet med hvidpigmenteret hårdvoks, der er baseret på naturlige olier og voks. Dette betyder, at gulvet er let at rengøre og vedligeholde samt vand- og smudsafvisende. Voksbehandlingen giver samtidig en slidstærk og naturtro overflade.

Hvilken kvalitet foretrækker du?

Fyrretræsgulve er naturligt smukke med dens levende struktur og elegante knaster. Ligesom alt andet træ, findes der ikke to, som er ens, derfor kan du vælge mellem tre forskellige kvaliteter af vores Moelven-gulve: Exclusiv, Natur og Robust.

EXCLUSIV

Exclusiv byder på en visuelt smuk træstruktur med få knaster, hvilket giver en rolig og ensartet overflade. Gulvet har fine, friske knaster og der kan forekomme enkelte sorte knaster.

NATUR

Natur har flere knaster og er et mere visuelt varieret sammenlignet med Exclusiv. Giver et noget 'livligere' gulv. Overfladen er knap så ensartet i billedet. Kvaliteten kan bruges i alle rum og sammenhænge.

ROBUST

Robust har flest knaster og er den mest prisbevidste kvalitet. Dette er et grovere gulv til miljøer, der kræver dette.

KØBENHAVNERGULV

Sorteringen er en blanding af kvaliteterne: robust, natur og exclusiv kaldet SAMS. Med Københavnergulvet skal der altid påregnes afskæring og tilpasning.

Se alle sorteringskriterier her

Sådan monterer du Moelven-gulve

Vores massive fyrretræsgulve er nemme at montere, da alle gulvbrædderne er endenotet og kan monteres på forskellige måder afhængig af underlaget.

Inden du monterer trægulvet, er det vigtigt at akklimatisere det i minimum 48 timer i det rum, hvor det skal monteres.

Find information samt vejledning til at montere dit gulv her.

Du kan finde information og video om montering på Moelvens hjemmeside her

Moelven trægulve

Download dokumentation

Download dokumentation til produktet her

Vil du vide mere om gulve?

Kontakt vores ekspert Tommy Vestergaard Jensen, så hjælper han dig godt videre.

Tommy Vestergaard Jensen

KAM Sjælland

T: +45 40 27 73 53

tvj@froeslev.dk