RÅDHUS 27

Acoustic Design By Frøslev

Acoustic Design by Frøslev tilbyder akustiske specialløsninger i træ til projektbyggerier som fx skoler, daginstitutioner, plejecentre og erhvervsdomiciler. Vi har bred viden om træ og bearbejdningsmuligheder samt stor ekspertise om branddokumentation, akustisk regulering og bygbarhed, som i stigende grad kræves i nutidens byggeri. Løsningerne er danskproducerede og tilpasses hvert enkelt projekt i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter og entreprenører.

Farvede nyheder

Farver har stor betydning for os og et rums atmosfære. Nogle farver beroliger og skaber rum til fordybelse og koncentration, mens andre opfordrer til liv og bevægelse. Vi har de senere år set en velkommende tendens til at inkludere træ i byggeriet såvel indvendig som udvendig.  Samtidig oplever vi også at der er den stigende efterspørgsel for flere toner og nuancer i byggeriet, uden at gå på kompromis med dokumentation og den fine, naturlige struktur som træet byder på.

Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu lancerer tonede paneler til akustiske løsninger – så der fremover er mulighed for at skabe gode akustikløsninger og samtidig designe med farver uden at gå på kompromis med branddokumentation.

Produkterne er brandtestet og CE certificeret, både som massive og perforerede paneler i en samlet vægkonstruktion med forskalling og isolering, og overholder B-s1, d0.

Panelerne er lavet i original skrællet fyr. De er brandimprægneret og efterfølgende overfladebehandlet med en vandbaseret, brandneutral lak. Overfladebehandlingen kan tones i over 20 forskellige farver, og der er utallige muligheder i form af design, dimensioner, overflader og perforeringer.

Læs mere om produkterne her 

Er du privatkunde?

Læs mere om vores spændende akustikløsninger til private hjem under Boligakustik