ARKI Kit Opstilling 8775

ARKI kit

Frøslev har gjort det nemt at bygge selv med ARKI kit. Konceptet er arkitekttegnede møbler og uderumsinventar som færdige byg-selv-pakker – indeholdende alle komponenter, hjælpeværktøj, instruktioner og trin-for-trin-guides til både forberedelse og montage. Træ skal tilkøbes.

Alle ARKI kit design er skabt af træ i standarddimensioner, som du kan købe i dit byggemarked. På den måde får du frihed til selv at vælge netop dét træ, du ønsker.

Gør-det-selv

Indhold i box-kit

  • Visuel trin-for-trin-vejledning
  • Hjælpeskabeloner
  • Bits
  • Træ-bor
  • Rustfri højkvalitets A4-skruer type A, B og C samt beslag

Træ

Bag på hvert ARKI kit står, hvor meget træ du skal bruge, samt hvilke dimensioner træet skal have. Du vælger selv, hvilken træsort, du ønsker.

Kom hurtigt i gang

Godt begyndt er halvt fuldendt. Derfor hjælper vi dig godt på vej med en træpakke efter eget valg og til netop dét ARKI kit projekt, du gerne vil bygge. Træet er skåret op i de præcise længder og afpassede mængder, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at bygge. Træpakker kan købes hos udvalgte forhandlere.

Bliv inspireret af det uderumsinventar, du kan bygge med ARKI kit

Solbænk

Solbænk model 0119 skaber et uimodståeligt fixpunkt i ethvert uderum. Solbænken er med sit solide ydre godt forankret og skaber dermed oplevelsen af en tryg og rolig base, hvor dagen, vejret og tiden kan glide stille forbi. Model 0119 er et tidløst loungemøbel, som du kommer til at holde af.

Sidebord/base

Model 0120 Sidebord/Base er ikke skabt til at stå alene. Det er derimod det lille ekstra element, du kan bruge til at binde andre ARKI kit produkterne sammen. Brug bordet til solbriller, kolde drikke og hvad du ellers vil have ved hånden.

Plint

Model 0419 Plint er et rummeligt element, som du kan placere op ad noget, ud fra noget eller måske fritstående i landskabet, på græsset, på terrassen. Lige der, hvor du ønsker at skabe en ny favoritplet i solen.

Planteplint

Model 0619 Planteplint skaber mulighed for at kombinere en sidde- og hvilezone med beplantning. Med model 0619 smelter funktionerne sammen.

Q&A – Få svar på ofte stillede spørgsmål

Der kan opstå en del spørgsmål både før, under og efter færdiggørelsen af dit projekt. Få svar på de ofte stillede spørgsmål her:

Hvor lang tid tager det at bygge et ARKI-møbel?

ARKI kit er for alle uanset erfaringsniveau. Så længe du følger vejledningen punkt for punkt, får du et resultat, du kan være stolt af i mange år frem. Projekter som sidebord, plint og planteplint tager typisk en dag at bygge. Større og mere komplekse projekter som fx en solbænk kan tage to dage. I øvrigt er det superhyggeligt at bygge sammen, så vi anbefaler at gøre det til et projekt for hele familien.

Hvor kan jeg købe træ til mit projekt?

Frøslev har et landsdækkende forhandlernetværk, som sælger de nødvendige dimensioner. Find listen over forhandlere her

Færdige træpakker kan du købe i Silvan, Bauhaus, DavidsenShop, Frishop.dk, Vejby Tømmerhandel og XL-Byg Gjern.

Hvor meget træ skal jeg bruge?

Hvis du ikke køber en færdig træpakke, men selv vil stå for tilskæringen af ønsket træ, kan du bag på hvert ARKI kit få oplyst hvilke minimumsmængder projektet kræver ud fra en given standardlængde. Uanset om du vælger en længere standardlængde af træet, bør du ved op-savning altid starte med at placere de længste elementer først. På den måde sikrer du den mest optimale udnyttelse af træet. Er du i tvivl, eller vil du hurtigt i gang, kan du købe færdige træpakker.

Har jeg brug for ekstra skruer, søm eller andet materiale?

Nej. ARKI kit indeholder alle de skruer, du har brug for – plus lidt ekstra. Skruerne er af højeste klasse og kan holde hele møblets levetid. Skruerne kan endda bruges i træ med højt indhold af garvesyre, som ellers virker aggressivt på skruer af lavere kvalitet. Kvaliteten på skruerne sikrer samtidig, at der ikke trækker rust ud i træet, som efterlader grimme ”løbemærker”.

Hvis du ønsker at modificere dit projekt og derfor får brug for yderligere skruer, bør du udelukkende anvende rustfrie stålskruer i A4-kvalitet til udendørs anvendelse.

Kan Plinten bruges til opbevaring?

Ja, Plinten kan bygges om til boks med låg, der kan åbnes – fx til opbevaring af legetøj, hynder el.lign. Dette gøres ved at montere 3-4 hængsler mellem låg og side.

Ved at løsne de skruer, der spænder den oprindelige plint sammen, øges risikoen for at træet kan arbejde sig skævt i forhold til hinanden. Derfor kan det være en god ide at lade Plinten stå og tilpasse sig brugsstedets klima, inden toppen ændres til låg.

Vær desuden opmærksom på, at så snart der monteres bevægelige dele, opstår der større risiko for at få fingre i klemme ved brug. For at undgå dette anbefaler vi at sikre fronten af låget med fx et hængelåsoverfald.

Fandt du ikke det svar, du søger? Find svar på øvrige spørgsmål her

Find løsningen til dit uderum her

Du kan finde forhandlere af ARKI kit her