Lister Side 50 Grå Mørk

Lister

­Find den rette løsning blandt vores brede udvalg af lister, der tilføjer både funktion og stil til indvendige rum og projekter. Uanset om du leder efter lister til at skabe flotte overgange mellem vindues- og dørkarme, dække mellemrum mellem loft og væg eller tilføje et dekorativt touch til dit gør-det-selv-projekt, så har vi løsningen til dig.

Udforsk vores sortiment og gå på opdagelse i, hvordan vores lister kan passe ind i netop dit projekt.

Stort udvalg af lister

En træliste er ofte prikken over i’et i ethvert byggeri og nyistandsat hjem. Derfor er det vigtig du kan stole på, at dine lister er i høj kvalitet. Profilerne findes overvejende i fyr, men enkelte også i bøg, eg, hvidmalede og MDF.

Vinduer og døre

Brug indfatninger omkring døre og vinduer. De lukker af for åbningen mellem væggen samt dør- vindueskarmen. Det gør lister uundværlige, og de anvendes til ethvert byggeri og renovering indendørs.

 

SE SORTIMENTET HER

Gulve

Fodlister er den naturlige overgang mellem gulv og væg. De danner en flot afslutning på gulvlægningen, hvad enten det er trægulv eller tæppe. Rent praktisk dækker fodlisten over eventuelle mellemrum mellem gulv og væg, og den er med til at minimere træk

 

SE SORTIMENTET HER 

Lofter

Skyggelister til lofter er den klassiske og helt uundværlige afslutningsliste mellem væg og loft. Skyggelisten skjuler afstanden fra loftbrædderne og selve væggen.

 

SE SORTIMENTET HER

Pyntelister

Pyntelister dækker over en lang række lister, alt fra forkantslister, hulkehllister og kvartstaflister til hjørnelister og almuelister. Alle er de med til at sætte prikken over i’et og lave en flot afslutning ved bordplader, omkring kanter, hjørner og trin.

 

SE SORTIMENTET HER

Øvrige lister

Kategorien dækker over forrammetræ, hobbylister, rundstokke og kantlister. Alt sammen lister til allround hobby- det daglige håndværksarbejde, og listerne har mange anvendelsesmuligheder.

 

SE SORTIMENT HER

Sådan monterer du dine lister

Det er muligt at montere MDF-fodlisterne med skjult montage.

Find information samt vejledning til at montere dine MDF-lister her

Find løsningen til dit projekt her

Du kan finde Frøslev-lister i blandt andet Bauhaus, Lavpristræ, Davidsen og Kolding Selvbyg.

Download dokumentation

Vil du vide mere om lister?

Kontakt vores ekspert Tommy Vestergaard Jensen, så hjælper han dig godt videre.

Tommy Vestergaard Jensen

KAM Sjælland

T: +45 40 27 73 53

tvj@froeslev.dk