L1001169

Sommerhus

Med en vidunderlig udsigt over det smukke Kattegat ligger et inspirerende sommerhus med cedertræsfacade fra Frøslev Træ. Udsigten nydes til fulde med et udendørs brusebad og store skydedøre, der trækker naturen ind i sommerhuset, samtidig med at træfacaden ikke forstyrrer den underskønne omkringliggende natur.

De sjove detaljer resulterer i en perle af et sommerhus, der leger med linjer og materialer for at skabe en attraktiv og unik ejendom. Skydedørene har luft mellem lamellerne, der altså både giver læ og en naturlig afgræsning, samtidig med at fornemmelsen af at sidde midt i naturen bibeholdes.

Det canadiske cedertræ starter som en gyldenbrun rødlig farve, der igennem årene vil patinere til en sølvgrå nuance, som vil tillade sommerhuset at gå i ét med naturen på den bedste måde. Der er brugt både lodret og vandret cedertræ til den spændende facade.

Canadisk cedertræ vinder mere og mere frem i den skandinaviske byggetradition, og det er da heller ikke så mærkeligt, at den private bygherre også har valgt at bruge det til deres skønne sommerhus. Holdbarheden og modstandsdygtigheden sikrer, at sommerhuset vil stå solidt i lang tid.

Projektets træ og profiler

  • Til projektet er der blevet leveret både lodret og vandret cedertræ til facade.
Cedertræ har et smukt farvespil i lysegule, røde og brune nuancer, der patinerer i forskellige sølvgrå nuancer over tid. Thomas Lindner Nielsen, produktspecialist i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk