PRO8981

Frøslev Bangkirai

Frøslev Bangkirai er en yderst holdbar og stærk træart, der stammer fra Sydøstasien. Træet hører til gruppen af såkaldt hårdttræ, er knastfrit og har en varm nøddebrun farve. Det gør Frøslev Bangkirai særligt velegnet til terrassebrædder. 

Derfor skal du vælge Frøslev Bangkirai

  • Stærk og holdbar træart
  • Varm nøddebrun farve
  • Knastfrit
  • FSC-certificeret
  • Holdbarhedsklasse 2 
  • Holder op til 20-30 år

Certificeret træ betyder, at træet beviseligt overholder bestemte standarder og miljømæssige mål. Læs mere om alle certificeringerne her

Glat/Rillet

Frøslev Bangkirai kan monteres med den glatte side opad, hvilket giver et enkelt look.

Du kan også vælge at montere Frøslev Bangkirai med den rillede side opad for at give lidt mere struktur til din terrasses look.

Patinering og vedligeholdelse

Patinerer med tiden

Træ er et naturligt materiale, og i takt med at det udsættes for solens stråler, vil det patinere. Du kan sagtens lade Frøslev Bangkirai stå ubehandlet, men i så fald vil det gråne med tiden.

Sørg altid for at bruge Frøslev Bangkirai på en måde, så træet bliver ventileret, og vand ledes bort, så træet hele tiden har mulighed for at tørre.

Der kan forekomme små insekthuller – såkaldte pinholes – i træet. Disse huller påvirker ikke holdbarheden.

 

Nem vedligeholdelse

Hvis du ønsker at bevare træets smukke nøddebrune farve, skal det vedligeholdes med transparent, pigmenteret terrasseolie. Afrens terrassen grundigt, før du påfører overfladebehandlingen og følg produktets brugervejledning.

Bangkirai er meget hårdfør, og mindre urenheder kan ofte klares med almindeligt sæbevand og en skurebørste. Ved mere hårdføre pletter kan der anvendes finkornet sandpapir eller en hård børste.

Frøslev Bangkirai hører til holdbarhedsklasse 2, hvilket betyder, at det har en forventet levetid på ca. 20-30 år.

Bangkirai

Dokumentation og downloads

Download og læs al dokumentation vedrørende Bangkirai