Certificering

For os er det vigtigt at vi kan spore træet, så vi er sikre på at både den miljømæssige- og den sociale bæredygtighed ikke tilsidesættes. Derfor er vores træ FSC®- eller PEFC TM certificeret.

  • FSC® C106294
  • PEFC/09-31-037

Generelt om vores certificeringer

I Danmark bruges primært de 2 ovennævnte certificeringsordninger, da de er velintegrerede i træindustrien i store dele af verden. Hos Frøslev sikrer vi os, dels med køb af certificerede produkter, men også med tætte samarbejder, dialog og besøg direkte ved kilden, at vi til hver en tid har sporbarhed og sikkerhed for, at varerne vi leverer, lever op til vores egne høje etiske og kvalitetsmæssige krav.

Træ i Byggeriet

Vi er gået ind i klimakampen.

Sammen med andre danske leverandører af træ og træbaserede løsninger til byggeriet danner vi nu fælles front i kampen for at fremme det bæredygtige og klimavenlige byggeri.

Vi er med i den nye forening ”Træ i Byggeriet”, hvor agendaen er helt klar: Vi vil forklare danskerne, at en øget anvendelse af træ er afgørende for at nå de globale klimamål med hensyn til CO2-udledning.

Læs mere om foreningen her >

Læs pressemeddelelse - Ny rapport fastslår træbyggeri kan give årlig CO2-besparelse på 14,5 %

Rambøll rapport (resume) - CO2 besparelse ved træbyggeri

FSC®

FSC-mærket er din sikkerhed for ansvarlig skovhugst samt forbedrede levevilkår for lokalbefolkningen i skove verden over – lige fra de tropiske regnskove til de svenske nåleskove.

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over og hjælper med at passe på skovene for fremtidige generationer. Frøslev er medlem af FSC Danmark.

PEFC TM

PEFC TM står for bæredygtig skovdrift, dvs. en miljømæssig forsvarlig, social gavnlig og økonomisk levedygtig skovforvaltning for nuværende og fremtidige generationer.

Hos Frøslev forhandler vi naturligvis PEFC TM certificeret træ.

Svanemærket Thermowood

Frøslev Embla® ThermoWood - i fyr og gran kan leveres med det officielle Nordiske Miljømærke Svanemærket. Få nærmere information ved tilbud og ordreafgivelse

Kort om Svanemærket:

  • Svanemærket er din garanti for at produktet er blandt de mindst miljøbelastende indenfor sin kategori.
  • Produktet lever op til tidens stigende og skrappe miljøkrav.
  • Minimum påvirkning af og stor hensyntagning til miljøet.

Frøslev Embla fyr og gran kan leveres svanemærket i klassen 'særligt holdbart træ'.

Træambassadør

Hos Frøslev er vi ambassadør for træ i Danmark og støtter Træ.dk, der er Danmarks træportal.

Vi støtter oplysningsarbejdet og formidlingen af veldokumenteret viden om verdens mest miljøvenlige råstof.