Thermowood Fyr Det Blaa Rum 01

Det Blå Rum

I 2021 blev Det Blå Rum indviet ved Fuglsang Sø i Herning. Drømmen var at skabe et mekka af udendørs aktiviteter og bæredygtigt byggeri, der kunne bruges som socialt samlested og aktivitetscenter.

Resultatet blev to bygninger og et broanlæg lige ned til søen med sauna og et væld af udendørsaktiviteter og udstyr hertil. Området er blevet perfekt til nysgerrige skoleklasser eller foreningsmedlemmer, der trænger til nye omgivelser at boltre sig i og udforske.

Hele byggeriet er lavet med bæredygtighed i højsædet. Træet fra Frøslev Træ er ThermoWood, hvilket vil sige at byggeriet både har en fantastisk robusthed og dermed holdbarhed, men at det også er bygget med bæredygtige materialer uden giftige tilsætningsstoffer.

I samarbejde med arkitekterne Nova5 og Sweco Architects, samt ingeniører Sweoc, NJ Rådgivende Ingeniører og ETOS ingeniører, kan Herning og Fuglsang Sø nu prale af et bæredygtigt samlingssted for alle, der interesserer sig for smuk natur og godt byggeri.

Projektets træ og profiler

  • Træ og profiler: Frøslev Embla Fyr.
  • 32 x 125 mm høvlet 4 sider (fm 25 x 117 mm)
  • 32 x 50 mm høvlet 4 sider (fm 25 x 42 mm)
  • 32 x 100 mm høvlet 4 sider (fm 25 x 92 mm)
  • Profil 5862 Rhombeprofil
Frøslev Embla ThermoWood er en varm, brun nuance, og lader du det stå ubehandlet, får det en smuk, sølvgrå patinering, der kun bliver smukkere med årene. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Jacob Poulsen

Arkitekt- og entreprenørkonsulent

T: +45 24 76 49 12

jpo@froeslev.dk