Sergelhuset (1 Av 13)

Sergelhuset

Sergelhuset i Stockholm er et stort lejlighedskompleks i hjertet af Stockholm beklædt med cedertræsspån fra Frøslev Træ. Byggeriet stod færdig i 2019, og den heksagon mønstrede cedertræsspån mellem vinduerne giver komplekset en helt unik identitet, der samtidig går hånd i hånd med resten af bybilledet.

Især facaden på bygningen har et spændende arkitektonisk udtryk, der ikke blot tiltrækker beboere men også forbipasserende til at nyde det flotte lejlighedskompleks. Der er cederpaneler indvendigt på balkonerne samt brune ståldetaljer, der gør Sergelhuset svært at overse – på den helt rigtige måde.

Det store projekt huser ikke kun lejligheder, men også kontorpladser, restauranter og butikker. En stor trappe leder ned til det altid travle Sergels Torg, og det færdige resultat er blevet et kæmpe kompleks, der kan tage den ellers anonyme gade Malmskillnadsgatan og gøre den til et eftertragtet område for både beboere såvel som forretningsmænd.

Arkitekt Equator har i samarbejde med entreprenør NCC bragt bygherre Vasakronans vision til live, og resultatet er blevet til et projekt, der længe vil pryde hjertet af Stockholm. De mange flotte billeder af projektet er taget af fotograf Devis Bionaz.

Projektets træ og profiler

  • Lejlighedskomplekset er beklædt med cedertræsspån.
Verdens skove udgør et stort lager af CO₂ – alene de europæiske skove binder 150-200 milliarder ton CO₂. Træ i Byggeriet

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk