Froeslev Medarbejder Om Os

Frøslev - din videnspartner

I Frøslev kender vi træ. Men ikke ud af det blå. Siden 1931 har vi produceret og leveret kvalitetstræ til alt fra store byggerier til private boliger. Vi har udviklet os meget siden 1931. Hestene, som slæbte træstammer fra skoven til savværket, er skiftet ud med maskiner, robotter og automatisering. Det betyder, at vi løfter mindre, men også at vi producerer og leverer mere end nogensinde før.

Frøslev er en dansk, familieejet virksomhed med stærke rødder i lokalområdet og dygtige, dedikerede medarbejdere. Her er ancienniteten høj, ligesom ekspertisen er stor. Det er kendetegnende ved Frøslev: Vi ved alt, hvad der er værd at vide om træ og deler gerne vores viden. 

Nok er Frøslev Danmarks største producent og leverandør af træ, men vores mål er at være den foretrukne videnspartner og leverandør i hele Nordeuropa. Og det forpligter.

Derfor arbejder vi for, at alle grene af virksomheden vokser sig endnu større og endnu stærkere. Vi tænker udvikling hver eneste dag – i nye, bedre løsninger. Og vi lærer nyt hver gang, vi samarbejder med kolleger og partnere: Hvad træ kan, hvad vi kan bruge træ til, og hvordan vi behandler træ bedst. Så du kan projektere og anvende træløsninger i stadig flere projekter, fordi træ er fremtidens byggemateriale.

Viden vokser ikke på træerne, men opsamles og akkumuleres over tid. Med Danmarks største sortiment af innovative trævareprodukter af høj kvalitet og generationer af viden i bagagen tilbyder Frøslev hele pakken – så ethvert byggeri med træ kommer rigtigt fra start og kan bestå i mange år.

Vi har arbejdet med træ siden 1931 og er klar til at lære fra os – hver dag, sammen med dig. Derfor ser vi os selv som din videnspartner, når det handler om træ.

Hos Frøslev skal vi udbrede brugen af fornybare ressourcer med et minimalt aftryk ved behandlingen, så vi tilgodeser vores planet og kommende generationer. Vi tager et udvidet samfundsansvar, udviser ordentlighed og vil til enhver tid være bevidste om vores værdikædes påvirkning af miljøet, klimaet og lokalområdet, herunder vores sociale ansvar og den enkelte kollegas stolthed, sikkerhed, trivsel og udvikling. Sådan ser vi, at vi kan bidrage til en bedre fælles fremtid.

Vi støtter Unge På Toppen

Unge på Toppen er et projekt, der handler om at hjælpe unge - som sidder fast i jobcentersystemet - i job eller uddannelse og holde dem i det over tid.

Projektet er et samarbejde mellem virksomheder, jobcenteret i Aabenraa Kommune, Sønderborg Kommune og Unge på Toppen og kombinerer indsatsområderne: kost og idræt, personlig udvikling og virksomhedspraktik.

Forløbet varer 26 uger og handler om i fællesskab at gøre op med gamle vaner, få succesoplevelser og selvtillid og rykke de unge til et nyt sted i deres liv. Højdepunktet på rejsen til job eller uddannelse er cykelturen til Alpe D’Huez, hvor deltagerne sammen bestiger det verdenskendte bjerg med sine ikoniske hårnålesving.

Frøslev har siden 2017 været virksomhedspartner til Unge på Toppen. Det har resulteret i 10 praktikforløb. Heraf er fem blevet fastansat, og de øvrige fem er rejst videre – uden at ryge tilbage på kontanthjælp.

Modtager Aabenraa Kommunes CSR-mærke

I april 2023 modtog Frøslev Aabenraa Kommunes CSR-mærke, som hvert år uddeles til lokale virksomheder, der udviser social ansvarlighed.

Mærket tildeles virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar ved at give arbejde til udsatte borgere samt bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

Med mærket ønsker Aabenraa Kommune at anerkende de lokale virksomheder, der er med til at udvikle et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til alle. Det kan fx ske ved at stille virksomhedspraktik, løntilskud og fleksjob til rådighed.

Hos Frøslev tager vi vores ansvar meget alvorligt og er glade for kontinuerligt at bakke op om et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der er plads til alle.

Nyeste viden om træ i byggeriet

Det kræver viden at bygge med træ. Men viden vokser ikke på træerne. Derfor udgiver Frøslev nu og i fremtiden magasinet VIDEN OM TRÆ.  

Træ i byggeriet er mere aktuelt end nogensinde før, fordi byggebranchen skal omstille sig – til at bygge med mere omtanke for verden og med et mindre CO2-aftryk som følge.

Træ har i sin natur unikke, bæredygtige kvaliteter, hvorfor træ spiller en nøglerolle som én af de bærende kræfter i fremtidens byggeri.

Men træ er ikke bare træ – og den største barriere til mere træ i byggeriet er kendskabet til træ og træets egenskaber.

Derfor interviewer vi fremtrædende personer i byggeriet, bolig- og træbranchen og skriver dybdegående artikler og letlæselige historier samt optager video og podcasts, så alle kan blive klogere og lade sig inspirere til at bygge mere med træ.