Mommark Black Flere Rekvisitter2

Systemhegn | sortiment

Med Frøslev Systemhegn er det enkelt at skabe et personligt hegn, der matcher din bolig og dit haverum, uanset om det gælder hjemme eller sommerhuset, Du kan vælge forskellige designs, farver og stolper, så du kan sammensætte et Systemhegn efter dine ønsker. Vores sortiment af stolper giver fleksibilitet i forhold til din haveindretning, da stolperne gør det muligt at bygge dit hegn i forskellige vinkler og endda i T-kryds.

Systemhegn er desuden fleksibelt i både højde og længde, og der er dermed ikke faste hegnsfag, man skal tage hensyn til.
Vi forarbejder, maler og trykimprægnerer selv alt træet i Danmark.

På den måde kan vi sikre høj kvalitet og holdbarhed, hvorfor vi også tilbyder 20 års garanti på alle trædele jf. gældende garantibestemmelser.

Vælg det rette design

Designet er afgørende for udtrykket på dit nye hegn. Begynd derfor dit projekt med at vælge det profil, der skaber det design, du synes bedst om.

Topprofiler

Et topprofil er prikken over i’et, som ikke blot tilføjer en elegant finish, men også tjener en praktisk funktion ved at stabilisere konstruktionen og fungere som et beskyttende udhæng mod vind og vejr. Du kan vælge enten runde eller skrå topprofiler.

Det runde topprofil fås i tre varianter:

  • Trykimprægneret, grøn
  • Trykimprægneret, brun
  • Trykimprægneret og sortmalet (Sort RAL 9005)

 

Det skrå topprofil fås i to varianter:

  • Trykimprægneret, grøn
  • Trykimprægneret, brun

Stolper

Når du har styr på profiler og topprofiler til dit hegn, er det tid til at vælge de stolper, der skal være mellem fagene. Stolperne fås i syv forskellige varianter, så du får fuld fleksibilitet, når du skal designe dit hegn. Hvor mange stolper, og hvilken slags, du har brug for, afhænger af hegnets længde og vinkler.

Alle stolper  er trykimprægneret i NTR. kl. A/B og fås i tre varianter:

  • Trykimprægneret, grøn
  • Trykimprægneret, brun
  • Trykimprægneret og sortmalet (RAL 9005)

Mål: 90 x 90 cm, længde: 270 cm

Find forhandler

20 års garanti

Vi forarbejder, maler og trykimprægnerer selv alt træet i Danmark. På den måde kan vi sikre høj kvalitet og holdbarhed, hvorfor vi også tilbyder 20 års garanti på alle trædele i Systemhegn-serien jf. gældende garantibestemmelser.

FT Systemhegn

Download dokumentation

Download montagevejledninger til FT systemhegn

Vil du vide mere om Frøslev Systemhegn?

Kontakt Frøslev, hvis du vil vide mere – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Andreas Muldbak Sørensen

KAM

T: +45 29 43 84 17

ams@froeslev.dk