Mommark Black Flere Rekvisitter1 1

Mommarkprofil - Frøslev Systemhegn

Mommark-hegnet har en let bølgende overflade, hvilket giver en flot, ensartet skyggeeffekt og et lettere udtryk af det samlede hegn.

Frøslev Systemhegn med Mommark-designet fås i følgende varianter:

Låger til Mommark-hegn

Til dit Frøslev Systemhegn kan du få låger i forskellige størrelser.

Alle låger er færdigsamlede og leveres med greb, hængsler, skruer, bolte og to specialdesignede lågestolper.
Vær opmærksom på, at lågehøjden altid er lavere end selve hegnet, da lågerne ikke monteres med topprofiler. For at få lige linjer mellem hegnet og lågerne er det vigtigt, at det nederste hegnsbræt (også kaldt hegnsprofil) har 4 cm luft fra jorden, og luften under lågen vil variere fra model til model. Derudover skal brædderne i hegnet flugte med brædderne i lågen.

For at gøre konstruktionen så stabil som mulig, skal der støbes omkring lågestolperne.

Lågerne til Frøslev Systemhegn med Mommark-profil fås i brunimprægneret, grønimprægneret og sortmalet.

Standardmål for Frøslev Systemhegn

Frøslev Systemhegn er et byg-selv-hegn, hvor du først placerer stolperne i jorden og herefter fører de enkelte hegnsbrædder ned i slidsen mellem to stolper. Hegnsbræddernes standardmål er 180 cm i længden. Du kan dog selv bestemme afstanden mellem stolperne, hvis hegnsfaget/hegnsfagene skal være smallere end standardmålet. Se montagevideo

Ønsker du ikke at skære hegnsbrædderne til, kan du regne på, om standardmålene kommer tæt nok på din ønskede hegnslængde.

Hegnsbræddernes standardmål er 180 cm i længden, og et færdigmonteret hegnsfag med to endestolper er 193 cm. For at videreføre hegnsfaget med flere fag, skal du for hvert ekstra hegnsfag lægge 184 cm (svarende til én stolpe og længden på hegnsbrædderne) til de 193 cm. To hegnsfag har således en samlet længde på 377 cm (inkl. de to endestolper og H-stolpen i midten). Tre hegnsfag har en længde på 561 cm osv. 

Andre Systemhegn-designs

Designet er afgørende for udtrykket på dit nye hegn. Begynd derfor dit projekt med at vælge det profil, der skaber det design, du synes bedst om.

20 års garanti

Vi forarbejder, maler og trykimprægnerer selv alt træet i Danmark. På den måde kan vi sikre høj kvalitet og holdbarhed, hvorfor vi også tilbyder 20 års garanti på alle trædele i Systemhegn-serien jf. gældende garantibestemmelser.

FT Systemhegn

Download dokumentation

Download montagevejledninger til FT systemhegn

Find forhandler

Frøslev Systemhegn fås i dit lokale byggemarked

Vil du vide mere om Frøslev Systemhegn?

Kontakt Frøslev, hvis du vil vide mere – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Tanja Espersen Jørgensen

Salg, tilbud & rådgivning

T: + 45 20 41 71 76

tej@froeslev.dk