Legeplads 34

Tårnlegepladsen

En donation fra A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formål gjorde det muligt at realisere fornyelsen af Tårnlegepladsen i Fælledparken, København. Den spritnye legeplads stod klar i 2011, og den har sidenhen været en værdifuld tilføjelse til de mindste i København.

Tårnene udgør rammerne for en motorisk udfordrende legeplads - og en del af denne legeplads er Spejlhuset, som er beklædt med Svanemærket sortmalet ThermoWood fra Frøslev Træ. Legepladsen er inspireret af de fem ikoniske tårne i København, og lægger op til interaktiv og udfordrende leg for børn i alle aldre, med masser af fysisk aktivitet og et skvæt af konkurrence.

ThermoWood, som bruges til Spejlhuset, er en helt særlig trævare. Det er varmebehandlet ved hjælp af varme og damp, og det er derfor fri for giftstoffer og skadelige gasser, hvilket gør det oplagt til en legeplads med børn, der også skal kunne lege vildt uden at frygte, at de ødelægger noget. ThermoWoods holdbarhed er nemlig helt i top.

Arkitekten bag Spejlhuset er MLRP, der sammen med entreprenør A. F. Hansen for at bringe det særprægede projekt til live. Bygherren er Københavns Kommune, som i dag kan prale af en helt særlig legeplads, der giver et frirum af leg og udforskning til alle børnene i København.

Projektets træ og profiler

  • Huset er beklædt med Svanemærket ThermoWood.
Frøslev Embla ThermoWood er formstabilt, holdbart, modstandsdygtigt over for svampe og fuldstændig kemifrit. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk