Aarup 05

Privat bolig

Denne private bolig i Aarup blev indviet i 2018. Brugen af canadisk cedertræsspån fra Frøslev Træ giver et karakteristisk og særpræget udtryk, der trækker på naturens former og farver samtidig med at det fremstår moderne og stilrent.

Canadisk cedertræ oplever en naturlig patinering i forbindelse med, at det danske vind og vejr hiver fat i træet. Det gyldenbrune træ vil hen over årene forvandle sig til en mere afdæmpet grålig farve, der vil lade byggeriet forblive særligt og fremstå som nyt og spændende i mange år, medmindre det behandles med pigmenteret facadeolie.

Brugen af træet her giver et rustikt udtryk, der lader den klassiske stil møde moderne design og kreere et helt specielt byggeri, der fremstår som en naturlig forlængelse af området omkring.

Arkitekten brugt til dette projekt har været privat hyret af bygherre, og de har i samarbejde skabt en helt særlig bolig, der ved hjælp af cedertræ fra Frøslev Træ vil stå som et smukt bud på nymoderne arkitektur i mange år endnu.

Projektets træ og profiler

  • Huset er beklædt med canadisk cedertræsspån.
Cedertræ har et smukt farvespil i lysegule, røde og brune nuancer, der patinerer i forskellige sølvgrå nuancer over tid. Thomas Lindner Nielsen, produktspecialist i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk