Velkommen til vores verden af træ

Velkommen til vores verden af træ

Hos Frøslev lever og ånder vi for træet. Vi anser træet og det gode købmandskab som en fast del af vores DNA, og der findes ikke dage, hvor træet ikke er det vigtigste for os. Frøslev ... fordi vi elsker træ!
Frøslev Abodo - nyhed! > > >
Frøslev Abodo - nyhed! > > >
Velkommen til Frøslev

Frøslev er en af Danmarks største leverandører af træ til byggeriet - vi har over 1000 kombinationsmuligheder af træprofiler. Og skulle du ikke finde præcis dét profil, du søger, så er vores motto: "Kan du tegne det, så kan vi lave det!"

Vi hjælper vores kunder med at skabe innovative og bæredygtige løsninger. Og vi er videnspartner til byggeprojekter og rådgiver om det bedste valg af træ til byggeriet.

Vi sikrer at alt træ kommer fra bæredygtige skovbrug. FSC og PEFC certificeringer er Frøslev's garanti for miljømæssig, social og økonomisk ansvarlighed. Frøslev ... fordi vi elsker træ!

Læs mere >

Inspiration

Hent inspiration blandt vores mange referencebyggerier - både de store, flotte træbyggerier, og de mindre hegns- og terrasseprojekter samt ikke mindst de innovative DIY-løsninger opbygget af Frøslev Systemhegn.

Bliv inspireret >

Frøslev Heatwood - Thermowood
Frøslev Heatwood - Thermowood
Kataloger

Vi har samlet et udsnit af vores produkter i let tilgængelige og overskuelige kataloger. 

Du er også velkommen til at bestille trykte eksemplarer, hvad enten det er i forbindelse med dit professionelle virke eller du henvender dig som privatperson. Bemærk dog, at vores varer kun forhandles via tømmerhandler og trælaster. 

Bestil kataloger på info@froeslev.dk. Husk at anføre katalognummer og antal.

Se vores kataloger >

Montagevejledning

Sådan bygger du dit Frøslev Systemhegn, lægger dit trægulv og monterer dit træloft - find alle vores monteringsvejledninger under DOWNLOAD 'Bygge- & montagevejledninger'.

Se montagevejledninger >

Hegnsberegner

Hvor mange profiler, stolper mv. skal man bruge til sit Frøslev Systemhegn? Brug hegnsberegneren og få en samlet oversigt over forventet forbrug.

Følg den trinvise beregner >

Frøslev Flamewood - Shou Sugi Ban
Frøslev Flamewood - Shou Sugi Ban
Profiltegninger

Under 'profiler' har vi samlet alle tekniske informationer med tegninger af profilerne med 1:1 mål, dækmål og forbrug samt vejledning omkring krav til beklædning.

Hent tekniske informationer >

Sortiment

Se sortimentsoversigt over alle standardprodukter i vores sortiment.

Download oversigt >

Kontakt os

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give dig en professionel rådgivning.

Find vores videnspartnere >