Egefiner Stringent

Boligakustik

Frøslev boligakustikpaneler i træ til loft og væg tilfører rummet varme, natur og ekstra kant kombineret med suveræn akustik. Akustikpanelerne er produceret i Danmark og skaber på æstetisk vis rammerne om et behageligt indeklima og holder støj og efterklang på et minimum – selv når venner og familie er på besøg, og snakken går.

Brandsikker løsning

Frøslevs akustikpaneler er brandtestet i samlet opbygning D-s2, d2. Anvendelse i enfamiliehuse med videre overholder BR18, Bilag 1a.

Boligakustik fra Frøslev Træ er FSC certificeret. Certificeret træ betyder, at træet beviseligt overholder bestemte standarder og miljømæssige mål. Læs mere om alle certificeringerne her

Akustikpaneler til loft og væg

Frøslev boligakustikpaneler i træ til loft og væg er det ideelle valg til, hvor der er højt til loftet eller store vægge, som reflekterer lyd og skaber forstyrrende efterklang i rummet. Med boligakustik får du et stilfuldt og funktionelt design, der forbedrer rumakustikken, så lyde og stemmer fremstår klare og letforståelige.

Frøslev boligakustikpanel er tidløst, skandinavisk design produceret i Danmark. Panelerne giver karakter til hjemmet og en varm, imødekommende glød. De naturlige materialer skaber struktur i rummet og bruges med fordel som kontrast til plane og malede vægge.

LOFT

Til loft anbefaler vi Stringent paneler. Stringent har ens stave og en grå akustikdug med struktur. Boligakutstikpanelerne er det ideelle valg, når der er højt til loftet, og loftsfladen er vinklet i forhold til gulvplanet.

Vælg mellem varianterne egefiner og askefiner.

VÆG

Til væg anbefaler vi Random paneler. Random består af lameller i varierende bredder, hvilket giver et mere roligt udtryk. Akustikdugen er sort. Boligakustikpaneler til vægge dæmper efterklangen, så lyde og stemmer fremstår klare og letforståelige.

Vælg mellem varianterne egefiner, askefiner og bejdset fyr.

Find inspiration

Lad dig inspirere af flotte og effektive løsninger til loft og væg.

Montage og vedligeholdelse

Nemme og hurtige at montere

Uanset hvilke af vores akustikpaneler, du vælger, er de enkle at montere. Du skal blot følge den medfølgende trin-for-trin-vejledning.

Panelerne leveres i moduler på 2400 mm x 611 mm, men de er lette at tilpasse i både højde og bredde samt omkring lamper eller stikkontakter. Du kan opsætte den som hele væg- eller loftsflader eller blot som mindre felter.

For at opnå optimale akustiske egenskaber anbefaler vi, at den bagvedliggende isolering er på mindst 45 mm. Sørg også for at holde 5-10 cm afstand til gulvet af hensyn til støvsugning og gulvvask.

Find information samt vejledning til at montere dine akustikpaneler her.

 

Enkelt at rengøre og vedligeholde

Frøslevs akustikpaneler er fremstillet af organiske materialer, som arbejder i forhold til sine omgivelser. Yderfineren vil derfor patinere over tid, når den udsættes for blandt andet sollys, vil farven ændre sig en smule.

Panelerne er produceret til indendørs brug og er ikke resistente over for vand og andre fugtkilder. Derfor er det vigtigt at undgå vand, hvis panelerne trænger til rengøring. De kan til gengæld let støvsuges med et børstehoved. De kan også rengøres med almindelige rengøringsmidler, hvis der bruges en hårdt opvredet klud, så overfladen ikke fugtes mere end højst nødvendigt.

Find løsningen til dit hjem her

Du kan finde Frøslev akustikpaneler hos FOG.

Download dokumentation

Vil du vide mere om boligakustik?

Kontakt vores ekspert Lea, så hjælper hun dig godt videre.

Lea Frigaard

Afdelingschef

T: +45 51 52 29 19

lfr@froeslev.dk