Frøslev Flexspacer

Flexibelt bånd til lægning af træterrasser

Fremover bliver det hurtigere og lettere for både professionelle håndværkere og private gør-det-selv-folk at lægge træbrædder og -profiler helt præcist på eksempelvis terrassen. Med Flexspacer er der nemlig opfundet en helt ny og innovativ båndløsning, der sikrer en ensartet afstand mellem træbrædderne uden beregninger og med en markant kortere montagetid.

At lægge en terrasse eller montere profiler på en væg er ofte forbundet med lang monteringstid, kontrolmål, afstandsklodser og komplicerede beregninger, så brædderne er jævnt fordelt og giver et ensartet udtryk. Men nu bliver det langt lettere for både professionelle håndværkere og private at montere træbrædder og -profiler på eksempelvis terrassen, hegnet eller muren, hvilket Frøslev er glade for at tilbyde. 

Patenteret løsning

Helt konkret er Flexspacer et fleksibelt og patenteret plastikbånd med unikke spænder til hvert bræt, der fastgøres direkte på strøerne. Båndet strækkes, således brædderne fordeles jævnt. Herefter skal brædderne blot lægges op ad de udstansede afstandsmarkeringer og monteres direkte på båndet. 

Løsningen skal sikre et præcist og ensartet resultat, der kan klares på den halve tid og helt uden beregninger. 

 

Montage & produkter

Sådan anvendes Flexspacer

Flexspacer fastgøres direkte på strøerne. Båndet er flexibel og skal strækkes således brædderne fordeles jævnt over det ønskede areal. Når Flexspacer er fastgjort lægges terrassebrædderne op ad de udstandsede afstandsmarkeringer. Dette sikrer en ensartet afstand mellem brædderne. 

Terrassebrædderne kan nu monteres på én gang - nemt og hurtigt uden brug af afstandsklodser og underlagspap. Vær opmærksom på ikke at trykke afstandsmarkeringerne flade under arbejdet. Med Flexspacer undgår man en masse beregninger og kontrolmål. 

Montage

Se montagefilmen eller følg den trinvise vejledning for et godt resultat.

Produkter

Med Flexspacer sparer du tid og sikrer et ensartet resultat.

Flexspacer til to bredder terrassebrædder:

Flexspacer til 5" / 120 mm terrassebræt

  • 25 m Flexspacer
  • Materiale 1,5 mm PE
  • Pakkens indhold svarer til 10-15m² terrasse afhængig af strøafstand
  • Kan også anvendes til 120 mm facadeprofiler

Flexspacer til 6" / 145 mm terrassebræt

  • 25 m Flexspacer
  • Materiale 1,5 mm PE
  • Pakkens indhold svarer til 10-15m² terrasse afhængig af strøafstand
  • Kan også anvendes til 145 mm facadeprofiler
Flexspacer

Flexspacer er et samarbejde imellem iværksætteren Kristian Linde og Frøslev. Du kan læse meget mere om tankerne bag produktet her.

Montagevejledning Flexspacer
Flexspacer

Montagefilm