L1002074

Damhuset Integreret Institution

Damhuset er en integreret institution bygget til 128 børn fordelt på flere vuggestuer og børnehavestuer. Den stod færdig i 2021. Her sættes barnet i centrum med skønne og pædagogiske omgivelser fordelt på et væld af aktivitetsrum som værksteder og motorikrum.

I Damhuset arbejdes der altid ud fra de faste værdier; nærvær, omsorg, fællesskab, respekt, troværdighed og engagement. Bygningen er indrettet pædagogisk for at give børnene de bedste rammer for at udvikle sig i deres eget tempo. Der findes gode muligheder for bevægelse og udforskning både kropsligt og sanseligt.

Udvendigt er facaden beklædt med ThermoWood fra Frøslev Træ. Facaden er indbydende og varm, hvilket opfordrer børnene til at udforske udendørs og lære om naturen. Frøslev Svanemærket ThermoWood er varmebehandlet fyrretræ fra nordisk bæredygtig skovdrift, der ikke gør brug af giftstoffer eller skadelige gasser i sin proces. Det gør det oplagt til daginstitutioner.

Det er Norconsult arkitekterne, der har været med til at designe den imponerende daginstitution. Resultatet er blevet en hjemlig og tryg base, hvorfor Risskovs mindste kan lære og udvikle sig på deres egne vilkår i flotte og naturlige rammer.

Projektets træ og profiler

  • Der er leveret ThermoWood i profil 581 til udvendige facader.

I Frøslev kender vi træ. Men ikke ud af det blå. Siden 1931 har vi produceret og leveret kvalitetstræ til alt fra byggeri og facader til hegn og terrasser.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fredrik Svarre Nielsen

Specialist i bæredygtighed og DGNB

T: +45 51 23 10 36

fni@froeslev.dk