HYRDEHØJ PLEJECENTER 28

Fællesskabet Hyrdehøj

I 2020 kunne der i Roskilde nydes 35 nye, arkitekttegnede byhuse. Boligklyngen har den perfekte balance mellem grønne fællesområder og private haver, således at alle beboerne har rigeligt med udeplads at boltre sig i. De 35 boliger opleves som en unik kombination af rækkehus og enkeltstående villa.

Der er afskærmning mellem de private haver i form af plankeværk, som er opført i ThermoWood fra Frøslev Træ. Ligeledes er indgangspartierne, terrassen og husenes skure også af ThermoWood, hvilket giver en smuk helhed både i de enkelte huse, men også i hele byggeriet generelt. ThermoWood er Svanemærket.

ThermoWood bliver brugt mere og mere i skandinaviske byggerier. Det skyldes, at det er et varmebehandlet produkt, der opnår stor slidstyrke ved hjælpe af varme og dampe, og helt uden brug af giftstoffer og skadelige gasser. Derfor er det oplagt til terrasser og lignende, der skal bruges meget og stadig se pæne ud i lang tid.

Det er arkitekttegnestue Cornelius Vöge, der sammen med projektudvikler Broen Development, landskabsarkitekt Anne Stausholm og ingeniør Art-tek Ingeniør Rådgivning har opført det flotte kvarter. I dag pryder de moderne bygninger bybilledet i flotte Roskilde, og det vil de blive ved med at gøre i lang tid.

Projektets træ og profiler

  • Svanemærket ThermoWood til facade profil 3455H (Moelven 591), terrasse, skur og afskærmning
Frøslev Embla ThermoWood er en varm, brun nuance, og lader du det stå ubehandlet, får det en smuk, sølvgrå patinering, der kun bliver smukkere med årene. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fredrik Svarre Nielsen

Specialist i bæredygtighed og DGNB

T: +45 51 23 10 36

fni@froeslev.dk