Thermowood Fyr Givskud Zoo 00

Givskud Zootopia

Når man ankommer til Givskud Zootopia, mødes man af en helt ny indgang med indkørsel til zoo, shop og administration. Byggeriet er opført i Frøslev Embla ThermoWood og er efterfølgende overfladebehandlet med pigmenteret træbeskyttelse for at bevare den gyldenbrune nuance i træet.

Brugen af ThermoWood og dens flotte farve skaber en harmonisk forbindelse mellem bygningen og dens tiltænkte brug. At bruge umalet træ og lade det fremgå i sit oprindelige udtryk bringer tankerne til den natur, der synes tættere på, når man træder ind i den velkendte Zoo.

Det er tømrermestrene H. & V. Larsen, Give, der har været med til at bringe den inspirerende nye indgang til live, således at alle gæsterne bliver mødt af en indbydende og stilren bygning, der uden tvivl vil give dem lyst til at fortsætte ind i parken.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla fyr. Profil 3124P varieret i tre bredder
  • Profil 3126P 21 x 141 mm (færdigmål)
  • Profil 3124P 21 x 93 mm (færdigmål)
  • Specialprofil (som Profil 3124P) 21 x 58 mm (færdigmål)
Bygger vi mere med træ, sænker vi byggeriets klimapåvirkning. Træet findes allerede, og vi har rigeligt af det. Så hvorfor ikke bruge det og komme i gang i dag i stedet for i morgen? Martin L. Petersen, adm. direktør i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Niels Smed Jeppesen

KAM, Sønderjylland/Fyn

T: +45 24 66 99 46

nsj@froeslev.dk