Thermowood Fyr Brand HF VUC Nyborg 02

HF & VUC Fyn

I foråret 2021 blev den nye undervisningsbygning ved VUC Nyborg indviet. Byggeriet er tegnet, således at det ikke vil springe i øjnene, når det ses fra Nyborg Voldanlæg. Brugen af lyst træ uden maling betyder, at bygningen står som en naturlig tilføjelse til de omkringliggende grønne områder, især når det er i kombination med det tilvoksede tag.

Træet er brandimprægneret Embla ThermoWood fra Frøslev Træ, hvilket giver den flotte, gyldenbrune lød til træet. Det vil over tid patinere til en ensartet grå nuance, der vil stå smukt til det grønne tag og den tilvoksede pergola.

ThermoWood er et interessant materiale, da det er varmebehandlet uden brug af giftstoffer og skadelige gasser, så det stadig kan holde sig flot og brugbart længe i det danske vejr. Det er arkitekt Jesper Thyge og entreprenør Dreier & Co, der sammen har stået for dette byggeri.

Projektets træ og profiler

  • FRX brandimprægneret samt thermomodificeret Frøslev Embla fyr
  • Stregkodeprofiler. Med rette kombination overholder Stregkodeprofilerne kravene til kl. 2 beklædning
Frøslev Embla ThermoWood er formstabilt, holdbart, modstandsdygtigt over for svampe og fuldstændig kemifrit. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk