DSC8346

Villa i cedertræ

I 2018 stod dette nyrenoverede private hus færdigt i Silkeborg. Det er beklædt med langtidsholdbart canadisk cedertræ fra Frøslev Træ, der giver et unikt design uden at forstyrre området omkring huset. Renovationen var så vellykket, at huset i 2019 blev nomineret til Renoverprisen.

Kombinationen af de tykke vægge og de store vinduer, som man har valgt at trække lidt tilbage, giver et smukt spil i facaden og understreger dybden i huset. De store vinduer giver en unik mulighed for at følge med, mens de danske årstider suser forbi udenfor.

Terrassen, som er bygget i ThermoAsk fra Frøslev Træ, forbinder huset med den omkringliggende natur, når den møder terrænet. Den lave plantekumme har funktion som værn, men den sikrer også optimalt udsyn og binder samtidig terrænforskellene sammen, så naturen kommer helt tæt på huset.

Bygherrerne Malene Nørdgaard og Christian Corydon Frederiksen har i samarbejde med Årstiderne arkitekterne forvandlet denne forsømte bungalow fra 1934 til et hjem, der igen fortjener at stå i samspil med søen og skoven, som kan findes lige rundt om hjørnet.

Projektets træ og profiler

  • Huset er beklædt med canadisk cedertræ og der er brugt ThermoAsk på den smukke træterrasse.

Kombinationen af de tykke vægge og de store vinduer, som man har valgt at trække lidt tilbage, giver et smukt spil i facaden og understreger dybden i huset.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk