Abodo Privat Egaa 07

Abodo - Privat villa

Med udsigt over Århus bugten ligger denne smukke villa fra 2020, hvor man har valgt at kombinere mørkbrændte mursten med tilbygninger i træ. Det giver tilsammen en smuk kombination, hvor de rå sten møder det varme træ. Træfacaden er bygget i Frøslev ABODO og fremstår helt knastfri.

Træfacaden er bygget primo 2020, og billederne er taget i september 2020. I juni 2022 blev der sendt en fotograf forbi villaen, der igen tog billeder, hvor det tydeligt kan ses, at træet er patineret til en flot, sølvgrå nuance, hvor den brede åretegning stadig fremstår tydelig.

ABODO er New Zealandsk fyrretræ fra bæredygtig plantage-skovdrift, der fremstår næsten knastfrit. Træ er dog et levende materiale, og få knaster kan forekomme. Her er profilerne vandret monterede, og de har en høvlet paintcut overflade, der giver et fantastisk spil mellem det naturlige træmateriale og de mørke mursten.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev ABODO vandret monterede profiler med høvlet paintcut overflade
  • Profil 3426P
Abodo er fremtidens materiale. Det er smukt, naturligt, hurtigt fornybart og har et negativt CO₂-aftryk. David Gudsell, Founding Partner ved Abodo

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Svend Anker Andersen

Salg, tilbud & rådgivning

T: + 45 73 67 06 84

saa@froeslev.dk