Trykimpraegneret Brun Varbergparken 02

Varbergparken

I løbet af 2010-2016 blev Varbergparken i Haderslev gennemgribende renoveret for at puste nyt liv i bygningerne fra 1980. Det er et socialt boligbyggeri, der i dag udgør mere end 500 lejligheder. Boligkomplekset har en smuk placering med udsigt over Haderslev by og fjorden, men blokkene trængte til et ansigtsløft for at tiltrække nye lejere.

Efter renoveringen stod blokkene knivskarpt med flot design og moderne strøg. Facaderne og altanerne har detaljer lavet af brunimprægneret fyr fra Frøslev Træ. Profilerne er specielt udviklede til dette projekt for at give et eksklusivt udtryk, og de har alle en ru overflade.

Kombinationen af det mørke, gyldenbrune træ og de hvide paneler på resten af bygningen skaber et lækkert spil mellem naturlige og moderne materialer. Det er arkitekt CF Møller, der sammen med entreprenør Tømrer & Snedkerfirma Egil Rasmussen A/S har stået bag totalrenoveringen af de mange boliger.

Projektets træ og profiler

  • Specialprofiler i brunimprægneret fyr med ru overflade
Vi garanterer 20 års holdbarhed på en stor del af sortimentet. Ser man på pris og holdbarhed i forening, så er trykimprægneret træ et sikkert valg. Thomas Venås, udviklingschef hos Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Finn Dreier

Salg & teknisk support

T: +45 73 67 06 61

fd@froeslev.dk