Valla (1 Av 14)

Valla Berså

Hvis du godt kan lide sjov og udfordrende arkitektur, så er dette projekt noget for dig!

Valla Berså i Linköping stod færdigt i 2017, og den unikke runde form på byggeriet har resulteret i spændende og kreative løsninger. Det canadiske cedertræ fra Frøslev Træ er blevet brugt på facaden på en sådan måde, at vinduerne i konstruktionen stadig kunne være i normal størrelse og tillade masser af naturligt lys inde i bygningen.

Det spændende ved cedertræet i dette byggeri er, at det varierer i toner. Desuden vil det hen over årene patinere og ændre udtryk, så byggeriet aldrig bliver kedeligt og ensformigt at se på. Den naturlige træfacade bringer naturen ind i Linköping på en unik og stilren måde.

"Med Valla Berså vil vi vise, at det er muligt at bygge bæredygtige flerfamiliehuse i træ med lejeboliger og en spændende arkitektur,” fortæller bygherre Lindstén Fastigheter AB om det spændende projekt.

Winell og Jern arkitekter har med entreprenør Åhlin & Ekeroth kreeret dette spændende byggeri i samarbejde med bygherre Lindstén Fastigheter. Devis Bionaz står bag de flotte billeder, der viser den runde bygning frem fra sin bedste side.

Projektets træ og profiler

  • Den runde bygning er beklædt med canadisk cedertræ.
Det canadiske cedertræ har et smukt udtryk med sin varme glød og rødbrune nuance samt en ekstrem god holdbarhed, der gør det velegnet til facadebeklædning. Thomas Lindner Nielsen, produktspecialist i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk