Sydhavnsskolen 16

Sydhavnsskolen

Sydhavnsskolen er en skole centralt i Sydhavnen, der giver eleverne flotte omgivelser med gode muligheder for uddannelse og udvikling. Skolen stod færdig i 2015, og den er tiltænkt som et samlingspunkt og opholdssted for mennesker i den nye bydel, både i såvel som udenfor skoletiden.

Det er bygget ud fra tanken om at tage ”byen ind på skolen - skolen ud i byen”, hvilket gør bygningen spændende for både elever og personale. Træterrassen med ThermoAsk fra Frøslev Træ giver den meget moderne bygning et naturligt udtryk og bidrager med en blødhed til den ellers hårde struktur. ThermoAsk er et særligt varmebehandlet produkt, der opnår sit flotte design og gode holdbarhed helt uden brug af giftstoffer eller skadelige gasser.

Over årene vil træet på terrassen patinere til en sølvgrå nuance, der vil changere med lyset og se flot ud i de mange år, terrassen kan holde sig. Det gør det også til det perfekte materiale til en terrasse, der skal benyttes af mange; både elever og personale.

Det er JJW ARKITEKTER, der står bag byggeriet, som i dag pryder i København, og byggeriet vandt da også Årets Skolebyggeri 2015. Når man er heldig at give bygningen et kig, så er det heller ikke svært at forstå, at det ikke kun er eleverne, der er glade for deres lokaler.

Projektets træ og profiler

  • Vi har leveret ThermoAsk terrassebrædder 5/4x4”.
Uanset om du kigger på det, rører ved det, lugter til det, klatrer i det eller bare opholder dig i nærheden af det, gør træ dig gladere, roligere og mindsker risikoen for psykisk sygdom, viser studier. Institut for Bioscience ved Aarhus Universitet.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk