Saltum 27

Sommerhus

Med beliggenhed umiddelbart op til det fredede Lille Norge og underskønne danske planter og natur i baghaven, er forudsætningerne for et fantastisk sommerhus til stede. Det kunne bygherren heldigvis godt se, og det har resulteret i det unikke sommerhus, der stod færdigt i 2014 og i dag pryder Saltums naturlige landskab.

Både facaden og terrassen er beklædt med ThermoAsk fra Frøslev Træ, der på bedste vis lader sommerhuset gå i ét med de flotte omgivelser. Den skrånede væg ud mod den åbne eng giver nærmest et indtryk af, at huset er fremstået af jorden helt uden menneskelig indflydelse, hvilket kun hjælpes af det græs, der vokser på væggen, når vejret tillader det.

ThermoAsk er et spændende materiale at arbejde med. Det er varmebehandlet uden brug af giftstoffer eller skadelige gasser, hvilket både giver det en karakteristisk mørkebrun glød, samtidig med det tilbyder fantastisk holdbarhed. Over tid vil træet patinere til en flot, sølvgrå nuance, der kun vil tillade sommerhuset at falde mere i ét med naturen.

Arkitekten Odd P Arkitektur så alle de samme muligheder som bygherren, og sammen fik de bragt dette spændende projekt til live, der nærmest ser ud til, at det altid har hørt til den underskønne natur i Saltum.

Projektets træ og profiler

  • ThermoAsk terrassebrædder og profil 701.
I Europa lagrer træprodukter ca. 220 millioner ton CO₂. Træ i Byggeriet

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk