Knebel 20 Retouch

Privat sommerhus

Dette flotte sommerhus i Knebel stod færdigt i 2016. På byggeriet er der monteret canadisk cedertræ, der kan håndteres på forskellige måder. Enten kan det stå totalt vedligeholdelsesfrit, hvorefter det patinerer smukt i en sølvgrå lød, eller også kan det behandles med en pigmenteret facadeolie for at bibeholde den karakteristiske gyldenbrune farve i længere tid.

Resultatet er blevet et enestående sommerhus, der både trækker på naturens materialer og farver, samtidig med at det fremstår som et moderne arkitektonisk byggeri med et rustikt og helt særligt udtryk. En eventuel patinering vil betyde, at byggeriet vil ændre karakter hen over årene, og dermed blive ved med at overraske og give ny glæde for sine ejere.

Byggeriet er tegnet af en privat arkitekt og opført af en privat bygherre. De 200 m2 er på ydersiden dækket med cedertræ for at få sommerhuset til at fremstå som en naturlig tilføjelse til området omkring det, uden at der skal gås på kompromis med det stilrene design.

Projektets træ og profiler

  • Huset er beklædt med en facade af canadisk cedertræ.

Resultatet er blevet et enestående sommerhus, der både trækker på naturens materialer og farver, samtidig med at det fremstår som et moderne arkitektonisk byggeri med et rustikt og helt særligt udtryk.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Hanne Lindby Schmidt

KAM, Midt- & Nordjylland

T: +45 23 31 48 13

hls@froeslev.dk