Malet Sommerhus Helgenaes 01

Privat sommerhus

I Danmark er de fleste ellevilde efter et sommerhus, og dette private sommerhus på Helgenæs, der stod færdigt i 2020, er et pragteksemplar på nymoderne arkitektur og rene linjer, der samtidig føles som et hyggeligt og hjemligt opholdssted.

Sommerhuset har enkle, skarpe linjer, der passer perfekt ind i de naturskønne omgivelser, der omkranser det. For at få det meste ud af de danske sommerdage, er der ligeledes anlagt en dejlig og lys terrasse, som giver ekstra rum til sommerhuset.

Der er brugt malede granprofiler fra Frøslev Træ til facaden, og den sorte farve lader sommerhuset fremstå som moderne, uden at det mister den sommerhusstemning, der hører sig til. Terrasseprofilerne er ligeledes fra Frøslev Træ, og de er i sibirisk lærk, hvilket giver den flotte lyse farve.

Det er CUBO Arkitekter, der står bag dette fine sommerhus, der i dag pryder det flotte landskab på Helgenæs. Det indbyder nærmest til uendelig sommerhygge, både indendørs såvel som udendørs.

Projektets træ og profiler

  • Malede granprofiler på facaden og terrasseprofiler i sibirisk lærk
  • Profil 3125R (ru) 25 x 125 mm; færdigmål 22 x 120 mm
  • Leveret sortmalet 1 x grundet og 1 x topmalet
  • Terrasseprofil glat/glat 32 x 125 mm; færdigmål 28 x 115 mm
Europas skovareal er tiltaget med ni procent de seneste 30 år. Der ligger derfor et kæmpe uudnyttet potentiale i træbyggeri, som kan indfries uden at skade skovene. Kilde: State of Europe’s Forest 2020, MCPFE

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Tommy Vestergaard Jensen

KAM Sjælland

T: +45 40 27 73 53

tvj@froeslev.dk