Skolen Paa Duevej 46

Skolen på Duevej

I 2017 blev den historiske Skolen på Duevej i Frederiksberg præsenteret for sine nye lokaler. Det banebrydende projekt har sidenhen vist sig fra bedste side, og er som den første skole i Danmark blevet DGNB-certificeret for bæredygtighed og arkitektonisk kvalitet.

Når man ser den pragtige skole, er det ikke svært at forstå hvorfor. Det canadiske cedertræ fra Frøslev Træ skaber de perfekte rammer for eleverne, samtidig med at det giver beboerne i Frederiksberg et arkitektonisk kunstværk at beskue. Træet vil igennem årene opleve naturlig patina, der vil lade facaden gå i ét med området og gøre det til en naturlig forlængelse af alt det bedste, Frederiksberg har at tilbyde.

Rene linjer og kompromisløst design inviterer selv de mindste til at lege og udforske udendørs såvel som indendørs. Gården er lavet til en kæmpe legeplads med forskellige aktivitetsområder, der sætter elevernes trivsel og aktivitet i højsædet.

Byggeriet er tegnet af AART Architects og NORDIC – OFFICE OF ARCHITECTURE. Det er udarbejdet i samarbejde med entreprenør Elindco, og bygherren bag er Frederiksberg Kommune. Tilsammen har de skabt et byggeri, der vil blive inspiration for mange andre danske skoler i de kommende år.

Projektets træ og profiler

  • Skolen på Duevej er beklædt med canadisk cedertræ.

Rene linjer og kompromisløst design inviterer selv de mindste til at lege og udforske udendørs såvel som indendørs.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fredrik Svarre Nielsen

Specialist i bæredygtighed og DGNB

T: +45 51 23 10 36

fni@froeslev.dk