F2A1196

Skanderborg Bybad

Skanderborgs Bybad, er mere end blot et svømmebassin; det er et moderne samlingspunkt for hele byen. Med sin placering ved Kulturhuset danner det en naturlig forbindelse mellem kulturelle arrangementer og fysiske aktiviteter, hvor byens borgere kan samles og nyde livet året rundt.


Projektet, tilbyder en bred vifte af faciliteter – fra svømmebassiner med forskellige dybder og direkte adgang til søen, til en sauna og særlige områder for vinterbadere. Dertil kommer idrætsgrene som Stand Up Padling, kajakpolo, og triatlon, som kan udfoldes fra bybadets nye kajakdepot og udspringsramper.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Abodo facadebeklædning
  • Bemærk: Der gælder særlige krav for beklædninger, som ikke er udformet i henhold til de præ-accepterede løsninger beskrevet i Bygningsreglementet.
Træ er et CO₂-negativt byggemateriale. Alligevel bygger vi i Danmark kun 8 % med træ. Det er ikke meget, når man tænker på, hvad træ kan gøre for at understøtte målet om 70 % reduktion i Danmarks samlede CO₂-udledning i 2030. Martin L. Petersen, adm. direktør, Frøslev Træ