DSC3118

Privat villa, Tønder

I et nybyggerkvarter i Tønder finder man denne moderne privatvilla opført i 2023. Huset er opført med brændte mursten og hvor træprofiler pryder både detaljer på facaden samt loft i carport og udhæng på terrassen. En skydedør i træ giver mulighed for at komme tørskoet fra carporten til den delvist overdækkede terrasse, hvilket øger komforten og anvendeligheden af udendørsarealerne.

Profilet er et såkaldt dobbeltlamelprofil, der syner af lameller, men er ét profil med et dybt midterspor. Profilet er brandgodkendt som kl. 2 beklædning.

Der er kælet for hver en detalje og træprofilerne flugter perfekt fra væg til loft, hvilket vidner om det omhyggelige arbejde, der er lagt i hver eneste detalje. Der er skabt en flot kontrast mellem de rå mursten og det taktile træ.

Villaens redskabsrum er beklædt med sortmalet træ også i profilet dobbeltlamel, hvilket tilfører et elegant og moderne udtryk.

Indbyggede spotlys i loft og udhæng sørger for optimal belysning, som fremhæver husets smukke materialer og detaljer, både dag og nat. Denne villa er et strålende eksempel på moderne arkitektur, hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla ThermoWood facadebeklædning
  • Profil 6255H
  • Profil 6255 i sortmalet ThermoWood

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Carsten Pedersen

Tilbudschef / Teamleder intern projektsalg

T: +45 73 67 06 86

cp@froeslev.dk