Malet Sommerhus Hornbaek 02

Privat sommerhus

Dette privatejede sommerhus blev indviet i 2019. Det er en rigtig flot perle, placeret på en af Danmarks bedste adresser. Huset ligger i første række ud til kysten og badestrand, hvilket gør det til en oplagt placering at nyde de lange, varme sommeraftener. Udsigten kan nydes igennem det store vinduesparti på bagsiden af huset, der åbner lige ud til stranden.

Huset er bygget i forskudte niveauer med græs på tagene, der tillader at byggeriet er i harmoni med den omkringliggende natur, uden at ejerne har været tvunget til at gå på kompromis med det flotte design og funktionaliteten.

Huset er beklædt med sortmalede granprofiler fra Frøslev Træ. Den sorte farve står i flot kontrast til de hvide vinduer og stern og græsset på husets tage. Det er Tegnestuen Hornbæk, der har tegnet det fine sommerhus, som i dag tilbyder et stort hus og en tilhørende terrasse, der gør det nemt at nyde havet lige udenfor døren.

Projektets træ og profiler

  • Malede granprofiler
94 % af CO₂-udledningen fra facader på enfamiliehuse kan reduceres ved at bruge træ. Kilde: CO₂-besparelse ved træbyggeri, Rambøll, 2020

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Bo Toftager

Senior konsulent & Videnspartner

T: +45 73 67 06 60

bto@froeslev.dk