Musholm 21

Musholm, Korsør

Muskelsvindfonden havde i mange år drømt om at kreere et særligt ferie- og sportscenter for folk med handicap i alle aldre, og den drøm blev indfriet da den nye udvidelse til Musholm i Korsør stod færdig i 2015. Det revolutionerende byggeri, beklædt med canadisk cedertræ fra Frøslev Træ, har til formål at være et inkluderende tilbud til familier med medlemmer, der har et handicap.

Selve centret ligger i hjertet af konstruktionen, og ferieboligerne spreder sig herfra som ringe i vandet, der efterligner den omkringliggende bugt og går i ét med det i forvejen underskønne område, samtidig med at det bringer stilrent design til det velkendte ferie- og sportscenter.

Det nye Musholm har vundet flere priser siden sin opførelse, som både inkluderer IOC/IAKS’ pris for en af verdens bedste sportsfaciliteter i 2017, samt IAUDs pris for verdens mest socialt inklusive rum i 2016.

Projektet er tegnet af AART Architects og opført i samarbejde med entreprenør Anker Hansen. Bygherren bag er Muskelsvindfonden, og det er resulteret i et prisvindende område, der kan nydes af alle uanset deres handicap.

Projektets træ og profiler

  • Bygningen er beklædt med canadisk cedertræ.
50 år. Så længe holder ubehandlede 18 mm facadebrædder i canadisk cedertræ minimum i det danske klima. Ifølge test fra Teknologisk Institut

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk