Thermowood Fyr Lyreskovskolen 01

Lyreskovskolen

Lyreskovskolen er 3 alderstilpassede skoler samlet i én og er nybyggeri med integrering af eksisterende bygning. Det nye projekt stod færdigt i 2015, og i dag står den som et stolt symbol på værdier som fællesskab, respekt, ansvarlighed, åbenhed og mod.

Facaden er beklædt med galvaniseret stål samt indgangspartier markeret med trælister i Frøslev Embla ThermoWood. ThermoWood er et interessant materiale, da det er varmebehandlet uden brug af giftstoffer og skadelige gasser, så det stadig kan holde sig flot og brugbart længe i det danske vejr. Profilerne er specielt lavet til projektet i Padborg, og som det kan ses på billederne, starter træet som en flot, lys farve, der hen over årene har patineret til en sølvgrå nuance.

Det er Arkitema Architects Aarhus, der har tegnet den nye og forbedrede Lyreskovskolen, som i dag skaber trygge rammer for udviklingen af både elever såvel som ansatte.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla specialprofiler 20 x 54 mm og 20 x 188 mm.
  • Profilerne er høvlet 4 sider
Frøslev Embla ThermoWood er modstandsdygtigt over for angreb af råd og svampe. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Carsten Pedersen

Tilbudschef / Teamleder intern projektsalg

T: +45 73 67 06 86

cp@froeslev.dk