Malet Lunden 01

Lunden

Lunden er et socialpsykiatrisk botilbud i Brøndby, der blev indviet i 2013. Lunden er et bo-, behandlings- og rehabiliteringstilbud, og alle beboerne har komplekse psykiske og sociale problemer, samtidig med at flere kæmper med misbrug. Derfor skulle deres bygninger skabe en tryg ramme for både beboere og personale.

Resultatet af denne vision er blevet til 12 nye boliger, et kultur- og fælleshus og et musiklokale. En del af Lundens praksis er, at beboerne skal inddrages i hverdagens aktiviteter for at skabe et så almindeligt miljø for dem som muligt. De nye faciliteter tillader dem endnu flere aktiviteter og lokaler at boltre sig i, og de nye boliger giver dem deres eget rum og privatliv.

Der er brugt specialprofiler i Frøslev Embla ThermoWood fyr kvinta og en sibirisk lærk profil. Alt er efterfølgende overfladebehandlet, og resultatet er blevet flotte og moderne bygninger med rene linjer og rig mulighed for, at beboerne kan finde ro og fred inde bag murene.

Det er FRIIS & MOLTKE ARCHITECTS, der står bag tegningen af de mange nye bygninger, der i dag forbedrer livskvaliteten for alle beboere og personale, som opholder sig på Lunden i Brøndby.

Projektets træ og profiler

  • Specialprofiler i Frøslev Embla ThermoWood fyr kvinta, alle med fer/not
  • FM 15 x 92 mm, 18 x 118 mm, 24 x 92 mm, 38 x 65 mm, 42 x 70 mm
  • Profil 5605 sibirisk lærk. Alt træ er efterfølgende overfladebehandlet

Træ tilfører natur, varme og stoflighed.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Bo Toftager

Senior konsulent & Videnspartner

T: +45 73 67 06 60

bto@froeslev.dk