Malet Kraeftraadgivningen Skejby 08

Kræftrådgivning

Med udsigt over skov og marker ligger den nye Kræftrådgivning i Skejby, der blev indviet i 2021. Byggeriet, og i særdeleshed den smukke grønne farve, forener byggeri og den omkringliggende natur på bedste måde, så begge dele kan leve i harmoni med hinanden.

Der er til facaden brugt malede granprofiler fra Frøslev Træ. De er grundet på 4 sider og efterfølgende malet én gang, hvilket giver den flotte og karakteristiske grønne farve, der pryder facaden.

At skulle til kræftrådgivning er ingen nem sag, og derfor er det også vigtigt, at der for patienter og pårørende fornemmes en følelse af harmoni og fred, når de ankommer til stedet. Det er tanken bag den bløde, grønne farve og de rene linjer i træet.

Det er arkitekt Clays Pryds, der har tegnet den nye bygning ude i Skejby. Resultatet er blevet en kræftrådgivning, der hverken skal gå på kompromis med funktionalitet eller design og udtryk.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev gran malede profiler NCS S5010-B90G
  • Profil 3437 R
  • Profil 2066 R
  • Profil 4266 R

Det kræver viden at bygge med træ. Men viden vokser ikke på træerne. I Frøslev har vi en dyb og lang tradition for træ. Derfor stiller vi vores viden til rådighed.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk