Vasteras (1 Av 18)

Kajstaden

Kajstaden er et nyt bostedsområde tæt på vandet i Västerås med udsigt over Mälaren. De nye bygninger stod klar til indflytning i 2018, og de har lige siden været et inspirerende og stilrent hjem for alle beboerne. Frøslev Træ har leveret paneler og trætag i ThermoWood til fem lejlighedshuse, hvor det højeste er på ni etager, mens de resterende bygninger er på fire.

Panelerne er brandimprægnerede for at opfylde brandkravene. Nogle er indfarvede, mens andre ikke er. Det giver et dynamisk spil af farver og former på bygningerne, der gør dem spændende at betragte for beboere såvel som forbipasserende. Lejlighederne tilbyder en flot udsigt og naturlige materialer, der lader bygningerne gå hånd i hånd med den omkringliggende natur uden at gå på kompromis med det moderne design.

ThermoWood bruges i flere og flere byggerier i dag. Det skyldes højst sandsynligt, at det er en spændende og anderledes trævare. ThermoWood varmebehandles uden giftstoffer og skadelige gasser, hvilket tillader dem at stå som slidstærke og unikke brædder, der udgør en spændende facade eller andet på enhver bygning.

Husene er tegnet af arkitekt C.F. Møller. Projektet er bragt til live af entreprenøren Consto, der har arbejdet sammen med bygherren Slättö Förvaltning for at lave stilrene lejlighedskomplekser til beboere af alle aldre og familiesammensætninger.

Projektets træ og profiler

  • Der er blevet leveret indfarvet ThermoWood.
Frøslev Embla ThermoWood er en varm, brun nuance, og lader du det stå ubehandlet, får det en smuk, sølvgrå patinering, der kun bliver smukkere med årene. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Brian Christensen

Projektsalgschef

T: +45 73 67 06 53

bc@froeslev.dk