HVINNINGEDAL KIRKE 7

Hvinningdal Kirke

Placeret på toppen af en bakke står Hvinningdal Kirke skulpturelt i det smukke landskab. Kirken er opført som en vinkelbygning i én etage og inviterer via foyeren indenfor, i et varm og åbent rum der opfordrer til samvær og samtaler.

I den ene del trappes bygningens volume trinvist op og kulminerer i et klokketårn. Kirken danner rammerne om et mangfoldigt kirkeliv med plads til at facilitere kirkelige handlinger, arrangementer, aktiviteter og undervisning, og er designet til at favne såvel store som små sammenkomster.

Materialerne er valgt med største omhu og giver et nordisk udtryk med de lyse, gyldne nuancer. I lofterne, i såvel kirkerum som foyer, er der monteret krydsfinérslameller med egefinér på en side. Lamellerne er med til at sikre den gode akustik i rum hvor der stilles store krav til at miljøet opleves som rogivende. Derudover passer de rent æstetisk smukt ind med de øvrige materialer, samtidig som de også skjuler installation og andet der kan virke forstyrrende.

På store dele af væggene møder man samme type lameller, men også hele vægpaneler som med den smukke egefinér sikrer et eksklusivt og harmonisk udtryk.

Projektets træ og profiler

  • Krydsfinérslameller med egefinér 
  • Hele vægpaneler
Alle lameller og paneler er brandimprægneret og overfladebehandlet med brandneutralt, vandbaseret system. Karen Blomberg, projektsalg

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Karen Blomberg

Projektsalg & Marketingansvarlig Acoustic Design

T: +45 51 23 35 31

kbl@froeslev.dk