L1002545

Hi:Life

Hi:Life er navnet på den nye store boligbebyggelse på Gøteborg Allé i Aarhus N, hvor der er stort fokus på rammerne for et godt fællesskab. Det store byggeri stod færdigt i 2020, og med de over 200 lejligheder er der rig mulighed for, at de unge mennesker i Aarhus kan få et flot og lækkert sted at bo til rimelige penge.

Boligernes facade er klædt i en kombination af metalplader i zink og ThermoWood fra Frøslev Træ. Træet er anvendt på facaden i stueetagen og i alle altanrum og terrasserum, således at det er et varmt materiale, beboerne møder ved ankomst og ophold i bebyggelsen. De øvrige facader i zink skaber en balance med træet, og over tid vil træet patinere i smukt samspil med facadens øvrige dele af zink.

Der er anvendt ThermoWood, som er svanemærket og varmebehandlet nordisk fyrretræ. Til terrasser udmærker ThermoWood sig desuden ved at være meget formstabilt. Det færdige produkt bliver dette kæmpe, men veldesignede kompleks, der passer perfekt ind i det evigt udviklende Aarhusianske bybillede.

Det er Aart Architects A/S, der sammen med ingeniør MOE A/S og entreprenør NCC har fået dette projekt gennemført, og bygherre Konstruct står nu tilbage med et nymoderne lejlighedskompleks i det populære Aarhus N.

Projektets træ og profiler

  • Vi har leveret ThermoWood til projektet.
Træ har i sin natur unikke, bæredygtige kvaliteter, hvorfor træ spiller en nøglerolle som én af de bærende kræfter i fremtidens byggeri. Martin L. Petersen, adm. direktør i Frøslev