Langdyssen 33

Herlev Åhuse

Herlev Åhuse blev fremført mellem 2013 og 2015, og da de blev indviet i 2015, stod der 12 helt nye dobbelthuse klar til privat brug. Området omkring de nye boliger er et grønt frirum, hvor byens grønning løber sammen med åen. Dette samspil med naturen går igen i husene ved brug af ThermoWood fra Frøslev Træ på facaderne.

Villaerne er opført i forskudt plan, så de ligger forskubbet af hinanden uden at skulle gå på kompromis med boligarealet, der skulle være det samme for alle boligerne. Resultatet er blevet et sammenhængende men stadig individuelt nyt nabolag, der kan pryde i Herlev.

ThermoWood er et spændende materiale at arbejde med, når det kommer til træfacader. Det er varmebehandlet ved hjælp af varme og damp, der gør det perfekt til en træfacade, som skal holde længe uden brug af giftstoffer og skadelige gasser. Det snakker helt perfekt sammen med naturen, der omkranser de flotte boliger.

Det er KANT Arkitekter A/S, der i samarbejde med entreprenør W. Lynggaard Petersen A/S har opført de nye villaer. Bag projektet står bygherre Samvirkende Boligselskaber (SAB), som nu kan nyde dobbelthusene, der kun tilføjer endnu mere skønhed til Herlevs bybillede.

Projektets træ og profiler

  • Husene er beklædt med Svanemærket ThermoWood.
Frøslev Embla ThermoWood er en varm, brun nuance, og lader du det stå ubehandlet, får det en smuk, sølvgrå patinering, der kun bliver smukkere med årene. Jørgen K. Johansen, produktionschef COO Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Fredrik Svarre Nielsen

Specialist i bæredygtighed og DGNB

T: +45 51 23 10 36

fni@froeslev.dk