DSC5714 Edit

Hammershus Besøgscenter, Bornholm

Ved Hammerknuden, Bornholms nordligste punkt, ligger Hammershus Borgruin med en fantastisk udsigt ud over Østersøen. Ruinen er yderst velbevaret og en betydende seværdighed i området, hvilket medfører at besøgscenteret er meget velbesøgt. Diskret placeret som en naturlig del af klippeskrænten kan man på besøgscentrets tag, eller gående nede langs klippevæggen og ind i besøgscentret, opleve en panoramisk udsigt til ruinen.

Indvendigt i besøgscentret forener sig arkitekturen med landskabet på magisk vis. Materialevalget er eksklusivt men diskret, for ikke at overtage naturens eller ruinens glans. Brugen af træ og beton gør bygningen indbydende, og til et sted hvor man har lyst til at opholde sig længe. De flotte, store vinduespartier udvisker grænsen mellem inde og ude, og giver god mulighed for at opleve naturen, selv på en regnvejrsdag.

I lofterne er der monteret lameller med egefiner på en side. Lamellerne er med til at sikre den gode akustik o lokaler hvor mange gerne vil opholde sig samtidig. De er monteret i skinnesystem og giver dermed plads for at skjule installation over lamellerne.

Projektets træ og profiler

  • Loftlameller med egefiner på en side, behandlet med olie.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Lea Frigaard

Afdelingschef

T: +45 51 52 29 19

lfr@froeslev.dk