01 034 ECC 075 H

ECCO konferencecenter

ECCO's nye konferencecenter i Tønder blev indviet i 2013 og har en formidabel arkitektur, som afspejler virksomhedens sans for design, innovation, bæredygtighed og energioptimering. Bygningen er beklædt med canadisk cedertræ fra Frøslev Træ med båndsavet overflade. Indvendigt er der blevet brugt lakeret oliven-ask med mønstret perforering.

Centrets udvendige facade komplementerer den omkringliggende natur. Med det canadiske cedertræ vil ECCO's konferencecenter ældes med ynde, da træet vil patinere til en smuk sølvgrå nuance. Det samme gælder cedertræet på balkonterrasserne, som her er olieret med henblik på at bevare træets skønne lød.

Centeret er et stort cirkelformet hus på 5.000 kvm. Bag den iøjnefaldende træfacade med den markante aftenbelysning gemmer sig hotelværelser, showroom, konference- og mødelokaler samt områder til events, hygge og ren afslapning.

Arkitekterne bag det imponerende byggeri er DISSING+WEITLING, der i samarbejde med entreprenøren Kraftman A/S formåede at fange ånden af ECCO's værdier og benytte dem i udarbejdelsen af bygningens arkitektoniske udtryk.

Projektets træ og profiler

  • Bygningen er beklædt med canadisk cedertræ med båndsavet overflade.
  • Indvendigt er der blevet brugt lakeret oliven-ask med mønstret perforering.
Cedertræ har et smukt farvespil i lysegule, røde og brune nuancer, der patinerer i forskellige sølvgrå nuancer over tid. Thomas Lindner Nielsen, produktspecialist i Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Thomas Lindner Nielsen

Projektudvikling & produktspecialist

T: +45 26 83 38 32

tln@froeslev.dk