L1007330

Den Gamle By, Aarhus

Den Gamle By i Aarhus har nu fået en ny hovedindgang, der med sin ny placering direkte mod Aahus midtby, byder velkommen til at komme inden for og begynde en tidsrejse tilbage i tiden.

Hovedindgangen er skabt som et stort glasskrin bygget op om en trækonstruktion, som indeholder publikumsfaciliteter og administrative lokaler for museets ansatte.

For at sikre en god akustik i indgangspartiet, der forventes at håndtere mange besøgende på samme tid, og samtidig have den rette æstetiske fremtoning har Acoustic Design i tæt dialog med arkitekter og tømrer udviklet projektspecifikke akustikpaneler, der passer til visionen om et nutidigt byggeri udført i klassiske materialer.

Loftet består af oliebehandlede LVL-lameller samlet til paneler. I visse paneler ham man udeladt en lamel, for at gøre plads til indbyggede lysarmaturer og andre tekniske installationer.

Projektets træ og profiler

  • LVL lameller samlet til flåder, monteret i loft. Lamellerne har fået olie med let lyspigment

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Karen Blomberg

Projektsalg & Marketingskoordinator

T: +45 51 23 35 31

kbl@froeslev.dk