DSC4756

Campus Tønder multihal

Campus Tønders nye multihal, beliggende ved Det Blå Gymnasium Tønder, er en betydelig tilføjelse til områdets uddannelses- og fritidsfaciliteter. Byggeriet strækker sig over cirka 1.300 kvadratmeter og indeholder en sportshal i håndboldstørrelse, et stort fitnesscenter og topmoderne omklædningsrum.

Multihallen er designet til at tjene flere formål, herunder sportsaktiviteter, skolearrangementer, og gæsteforelæsninger. Den integreres med det eksisterende campusområde, som allerede inkluderer udendørs faciliteter som en padelbane og en discgolfbane​. Den nye bygning komplementerer disse faciliteter og fremmer et livligt studiemiljø samt styrker fællesskabet.

Campus Tønder har også opført en imponerende amfi-scene. Amfi-scenen er designet til at blive brugt til både kulturelle og sportslige arrangementer. Dette område omfatter en kombination af en kunstgræsbane, en amfitrappe og en scene, hvilket giver mulighed for forskellige typer af events og aktiviteter.

Frøslev har leveret Embla ThermoWood beklædning til begge projekter. Profilerne er hhv. standard samt en specialløsning af fire og seks tommer brædder, der er sammensat i en tæt fer og not, så de synes ekstra brede.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev Embla ThermoWood facadebeklædning
  • Profil 3365H
  • Specialprofiler i 5" og 6" fer og not 
Sammen med Frøslevs projektafdeling har vi arbejdet på at skabe en ny beklædningsmodel, der ikke er set før, og resultatet er blevet rigtig flot. Vi har ikke tidligere lavet et unikaprojekt som dette med Frøslev, men løsningen fungerer rigtig godt og de arkitektoniske tanker bag, får facaden til at fremstå naturlig og organisk. Lars Rosenlund, projektleder og bygningskonstruktør hos ZENI arkitekter.

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Carsten Pedersen

Tilbudschef / Teamleder intern projektsalg

T: +45 73 67 06 86

cp@froeslev.dk