Abodo Boligselskab 04

Boligselskabet Langeland

Boligselskabet Langeland arbejder sammen med Langeland kommune om at bringe nye beboere til øen med gode og tidssvarende boliger. Derfor syntes boligselskabet også, at deres bygninger trængte til en renovering af den eksisterende ejendom, således at medarbejderne kunne arbejde mod deres mål i flotte rammer. Den renovering stod færdig i 2021.

Facaden er af Frøslev ABODO, og det er det nye udhæng også. Det specielle ved ABODO er, at det fremstår helt knastfrit, hvilket giver en fuldstændig enestående facade. Træets lysebrune farve vil hen over årene patinere til en sølvgrå nuance, der hvor det er mest disponeret for sollys.

Det er C & W Arkitekter A/S, der har tegnet den nye bygning til Boligselskabet Langeland, således at de mange år endnu kan fortsætte deres arbejde med at vise resten af den danske befolkning det helt særlige miljø, der findes på Langeland.

Billederne taget maj 2021.

Projektets træ og profiler

  • Frøslev ABODO - thermomodificeret fyr (radiata pine)
  • 3936H Klink profil med høvlet overflade (fm 21 x 141 mm)
  • 50 x 50 mm høvlet 4 sider m afrundede kanter (fm 40 x 40 mm)
  • 25 x 75 mm høvlet 4 sider m afrundede kanter (fm 18 x 65 mm)
Abodo er holdbart og let at arbejde med. Det er også æstetisk flot. Træet har en smuk, varm og brun nuance. Svend Anker Andersen, sælger hos Frøslev

Vil du vide mere?

Tag kontakt i dag til en uforpligtende snak om dit næste projekt – vi er altid klar til at hjælpe dig.

Svend Anker Andersen

Salg, tilbud & rådgivning

T: + 45 73 67 06 84

saa@froeslev.dk